Hüseyin Çimşir, Trabzon yerel basınının yayınlarını görür görmez istifa kararı aldı

Trabzonspor'da Denizlispor mağlubiyetinin ardından istifanın eşiğinden dönen ve Konyaspor yenilgisi sonrası görevi bırakan teknik direktör Hüseyin Çimşir'in ayrılığının arkasındaki sır perdesi aralandı. Genç antrenörün, Konyaspor mağlubiyetinin ardından yerel basının yayınlarını gördükten sonra kesin olarak istifa kararı aldığı ortaya çıktı.

Denizlispor yenilgisi sonrası ayrılmanın eşiğinden dönen Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir’in ayrılığının perde arkası ortaya çıktı.

YEREL BASININ YAYINLARINI GÖRÜNCE İSTİFA KARARI ALDI

Konyaspor yenilgisi sonrası yerel basının yayınlarını gören 41 yaşındaki teknik adam bu kez kesin kararını verdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu ile temasa geçen Çimşir, kesinlikle göreve devam etmeyeceğini bildirdi. Daha önce Çimşir’e hep destek olan başkan da genç hocanın kararlı duruşu karşısında bu kez istifayı kabul etti, Çimşir dönemi sona erdi.

İYİ BAŞLADI, KÖTÜ BİTİRDİ

Teknik direktörlüğe muhteşem bir giriş yapan ve ilk 4 maçını kazanarak büyük destek alan Çimşir finali iyi yönetemedi. Son 6 maçta 1 galibiyet alabildi. Ligde 16 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik 2 mağlubiyet yaşayan Çimşir, Kupadaki 6 maçın 5’ini kazandı, sadece Denizli’de kaybetti.

(Fanatik)