Hull City'in yeni teknik direktörü basına sızdırıldı! İmza atılmadan antrenmanda

İngiltere Championship ekibi Hull City'de sıcak gelişmeler peş peşe yaşanıyor. Teknik direktör Grant McCann ile yolların ayrıldığı resmen açıklanırken yeni teknik adam belli oldu. Süper Lig'in efsane ismi, Hull City idmanına çıkarken fotoğraf sızdı. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın kulübü ilk transferini gerçekleştirdi.

Milliyet

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 6 aydır almak için girişimlere bulunduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'yi 24 milyon euro (Yaklaşık 366 milyon lira) karşılığında resmi olarak satın aldı. Ilıcalı'nın bu hamlesi, Ada'da büyük ses getirdi.

Milliyet'in aktardığına göre, Acun Ilıca'nın takımı Hull City'de, teknik direktör Grant McCann ile yolların ayrılmasının ardından resmî olarak yeni teknik adam açıklanmazken bir kişinin sosyal medyada paylaştığı fotoğraf gündeme bomba gibi düştü. Fotoğrafta Şota Arvaladze'nin idmanda olduğu görülüyor.

Acun Ilıcalı'dan herkesi şaşırtan hamle! Allahyar, Babel derken...

SÜPER LİG'DE 3 TAKIMI ÇALIŞTIRDI

Şota Arveladze, Süper Lig'de sırasıyla Kayserispor, Kasımpaşa ve futbolculuk yıllarında gol kralı olduğu Trabzonspor'u çalıştırdı. Haziran 2016'da İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'in başına geçti.