Hull City'de Shota Arveladze ile vedalaşıldı! Acun Ilıcalı'dan açıklama

Hull City'de Shota Arveladze dönemi sona erdi. Art arda alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Shota Arveladze'nin görevine son verildi.

Hull City, teknik direktör Shota Arveladze ile yolların ayrıldığını açıkladı. Championship'e iyi bir başlangıç yapan ancak daha sonra art arda kötü sonuçlar alan Hull City'de Shota Arveladze dönemi sona erdi.

Shota Arveladze ile vedalaşan Hull City'de başkan Acun Ilıcalı'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Milli arada Shota Arveladze ile konuştuklarını ve görüşlerinin uyuşmadığını belirten Acun Ilıcalı böyle bir karar aldıklarını belirtti.

Acun Ilıcalı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Milli arada Shota ile takımın durumu ve geleceği hakkında bir dizi toplantı yaptık. Bu toplantılar devam ettikçe görüşlerimizin uyuşmadığını anladık. Bu yüzden yolları ayırma kararı aldık" ifadelerini kullandı.

Hull City ile 30 maça çıkan Shota Arveladze 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 15 yenilgi aldı. Hull City 10 haftası geride kalan Championship'te topladığı 11 puanla 20. sırada yer alıyor.