Hugo Rodallega sonrası Trabzonspor'da bir ilk! Transfer için resmi açıklama geldi

Trabzonspor Hugo Rodallega sonrası ilk Kolombiyalı futbolcu transferine hazırlanıyor. Hugo Rodallega dahil kulüp tarihinde 3 Kolombiyalı futbolcu bulunduran Trabzonspor, 4. oyuncuyu kadrosuna katabilir. Güney Amerikalı savunmacının menajerinden resmi açıklama da geldi. İşte flaş transferin detayları…

Trabzonspor, kulüp tarihinde iz bırakan forveti Hugo Rodallega'nın ardından ilk kez Kolombiyalı futbolcu takviyesi yapmaya hazırlanıyor. Tarihinde Hugo Rodallega dahil 3 Kolombiyalı futbolcu transferi yapan Trabzonspor, bu sayıyı 4'e çıkarmaya hazırlanıyor.

HUGO RODALLEGA 2,5 SEZON FORMA GİYMİŞTİ

Trabzonspor 2016-17 sezonunun ara transfer döneminde Hugo Rodallega'yı 1,6 milyon euroya Akhisarspor'dan transfer etmişti. Bordo-Mavililerde forma giydiği 2,5 sezonda derin izler bırakan Rodallega, 2019-20 sezonunda Denizlispor'un yolunu tutmuştu.

Trezeguet-Fenerbahçe iddiası gündeme bomba gibi düştü! Trabzonspor...

KULÜP TARİHİNİN 4. KOLOMBİYALISI GELİYOR

Trabzonspor Hugo Rodallega'nın yanı sıra Teofilo Gutierrez ve Fabian Castillo gibi Kolombiyalı futbolculara kadrosunda yer vermişti. Stoper arayışlarını sürdüren Bordo-Mavililer, bu bölge için Kolombiyalı bir ismi gözüne kestirdi: Jesus Murillo.

MENAJERİ RESMEN DOĞRULADI

Trabzonspor deneyimli savunmacı için bir süredir temaslarını sürdürürken, oyuncunun menajerinden de transferle ilgili doğrulama geldi. Radyospor'a konuşan menajer Gustavo Rico, Trabzonspor'un oyuncusuyla ilgilendiğini belirtti ve resmi teklif beklediklerini dile getirdi.

Trabzonspor'a Şampiyonlar Ligi'nden dev gelir

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Öte yandan menajer Rico, oyuncu için ABD ekibinin 1,5-1,6 milyon euro bonservis beklediğini, Murillo'nun da Trabzonspor'da oynamak istediğini belirtti.