Hücumda joker Rebic!

29'luk solakla anlaşan Beşiktaş, futbolcunun da ısrarıyla İtalyan ekibini ikna etti. Güneş, Hırvat yıldız için “İdmanlara çıkıyor. Kendisiyle konuşuldu. 1 haftamız daha var” dedi.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Yıldız transferi yapmadığı için taraftarından yoğun eleştiri alan Beşiktaş Yönetimi, uzun uğraşlar sonucu Milanlı Ante Rebic'i bitirdi. Futbolcuyla 2.5 milyon euro + bonuslar şeklinde anlaşma yapan Siyah-Beyazlılar, İtalyan ekibinin de direncini kırdı. Futbolcunun transfer olma istediği, Milan'ı anlaşma zeminine sürükledi. Kendisine sunulan projeden etkilenen 29 yaşındaki Hırvat futbolcu, Suudi Arabistan'dan gelen astronomik tekliflerle ilgilenmedi.

ŞENOL GÜNEŞ RESMEN AÇIKLADI

Beşiktaş, senelik 4.2 milyon euro kazanan Rebic'le 2.8 milyon eurodan prensipte anlaştı ancak kulüple pazarlık bitmedi. Görüşmelerin ardından transferin netleşmesi bekleniyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, "Rebic idmanlara çıkıyor. Kendisiyle konuşuldu. Yetişse kadromuzda olurdu. 1 hafta daha zamanımız var. Bu maç için listeye yazamıyorduk" diyerek transferi resmen açıkladı. Hırvat yıldızın, Konferans Ligi ikinci turuna yetiştirilmesi hedefleniyor.

OYNAMADIĞI BÖLGE KALMADI

Rebic, geçen sezon ligde 23 maçta her iki kanat, forvet arkası ve santraforda oynatıldı. En uçta çıktığı 9 müsabakada 3 gol ve 2 asist üretti. Kariyerinde Verona, Leipzig, Fiorentina, Split, Frankfurt ve Milan formaları giydi. 313 resmi karşılaşmada 73 gol kaydedip, 35 de asist yaptı. Hırvat Milli Takımı ile 42 mücadelede 3 kez ağları sarstı. Hücumun her bölgesinde görev yapabilen Ante Rebic, 2019 yılında piyasa değerini 40 milyon euroya taşımıştı.

ORTA SAHA İÇİN ÜÇ ADAY VAR!..

Transfer gündemi hakkında konuşan Şenol Güneş, Saiss'e çok sert yüklendi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün düzenlenen basın toplantısında bazı açıklamalarda bulundu. Orta saha transferi için birçok mevkiide oynayan bir oyuncu istediklerini belirten Güneş, "Vargas olabilir. Chamberlain ortada daha çok oynuyor. Bir de Pereyra vardı. Tek mevkiili olursa sorun olur" dedi. Öte yandan AlSadd'a transfer olan Saiss'in kendisi hakkında yaptığı açıklamalara yanıt veren teknik adam, "Saiss'e 'Git' demedim. Kendisi gitmek istedi. Maç günü 'Gideceğim' dedi. 'İstersen para vereyim tutayım seni' dedim. Saiss'in şikayetleri yok, hakaretleri var. Hakaretleri kendine yakışır" diye konuştu