Hollanda'da gündem Orkun Kökçü: Çok etkilendim

Feyenoord'da forma giyen Orkun Kökçü, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Slavia Prag'ı 2-1 mağlup ettikleri maçta takımının ilk golünü atan isim oldu. Hocası Arne Slot'un 10 numara bölgesinde görev vermeye başladığı Orkun Kökçü, performansıyla Hollanda'da gündem oldu.

aksam.com.tr

Feyenoord'un yıldız futbolcusu Orkun Kökçü, performansıyla Hollanda'da manşetleri süslemeye devam ediyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Slavia Prag'ı 2-1 mağlup ettikleri maçta takımının ilk golünü atan Orkun Kökçü, oynadığı futbolla büyük beğeni kazandı.

HOLLANDA'DA GÜNDEM ORKUN KÖKÇÜ

Hocası Arne Slot'un 10 numara bölgesinde görev vermeye başladığı Orkun Kökçü'den övgüyle bahseden Hollanda basını, Guus Til'in takıma dahil olmasıyla Orkun Kökçü'nün rolünün değiştiğini ve oyuncunun takıma daha faydalı olduğunu belirtti.

"FEYENOORD'UN YENİ OYUN KURUCUSU ORKUN KÖKÇÜ"

'Orkun Kökçü Feyenoord'un yeni oyun kurucusu olarak büyüyor' başlıklı haberde oyuncunun Slavia Prag maçı sonrası yaptığı açıklamalara da yer verildi. Feyenoord taraftarının maç öncesi açtığı pankarttan çok etkilendiğini söyleyen Orkun Kökçü, şöyle konuştu:

"YENİ GÖREV BÖLGEMDEN MEMNUNUM"

"İlk yarıya savunmada ve hücumda iyi başladık. İkinci yarıda biraz zorlandık çünkü farklı bir oyun oynamaya başladılar. Yeni görev bölgemden memnunum. Buna yavaş yavaş alışıyorum. Düşündüğümden daha fazlasını verebilirim. Geçen yıla göre çok daha fitim."

KENDİ İSTEĞİYLE OYUNDAN ALINMIŞ

Öte yandan maçın 64.dakikasında oyundan alınan Orkun Kökçü bu konuya da açıklık getirdi. Orkun Kökçü yorulduğu için oyundan alınmasını kendisinin istediğini dile getirdi.