Hollanda - Fransa CANLI Hollanda Fransa yayını hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi maçı Hollanda Fransa canlı yayın izleme yolları futbol severler tarafından araştırılıyor. Hollanda Fransa maçı hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Uluslar Ligi A Ligi Grup 1’de gecenin sonucu merakla beklenen karşılaşması saat 22:45’te başlayacak. Stadion Feijenoord’ta oynanacak karşılaşmada İngiliz hakem Anthony Taylor düdük çalacak. Fransa grupta 3 maçta 7 puan toplamıştı. Hollanda’nın ise oynadığı 2 maçta 3 puanı bulunuyor. Hollanda grupta Almanya’yı 3-0 gibi net bir skorla yenerek büyük bir sürprize imza atmıştı. Fransa ise oynadığı son maçta Almanya’yı 2-1 mağlup etmişti. İşte, Hollanda Fransa canlı yayın izleme linki.

Günün maçı Hollanda – Fransa canlı yayın için futbol severler geri sayım yapıyor. Sonucu merakla beklenen Hollanda Fransa maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Saat 22:45’te başlayacak Hollanda Fransa maçı canlı yayını spor severlerin bugün araştırdığı konuların başında geliyor. Hollanda grupta oynadığı 2 maçta 3 puan toplamıştı. İlk maçta Fransa’ya mağlup olan Hollanda ikinci maçta Almanya’yı 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmişti. Fransa’nın ise 3 maçta 7 puanı bulunuyor. Konuk ekip ilk maçta Almanya ile golsüz berabere kaldıktan sonra, Hollanda ve Almanya’yı arka arkaya mağlup etmişti.

MAÇLA İLGİLİ İSTATİSTİKLER

UEFA Uluslar Ligi A Ligi Grup 1 maçında Hollanda ile Fransa, 16 Kasım 2018 Cuma günü karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati 22:45. Maç öncesi Hollanda 3 puanla 2. sırada, Fransa 7 puanla 1. sırada bulunuyor. Ev sahibi Hollanda, son 4 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Fransa, son 4 maçında 3 galibiyet, 1 beraberliklik performans sergiledi.

İddaa'dan 491 kodlu maçta; İddaa oynayanlar Hollanda kazanırsa 2.55, beraberlik çıkarsa 3.00, Fransa sahadan galip ayrılırsa 2.10 oranını elde edecekler. 2.5 gol altının oranı 1.75, 2.5 gol üstünün oranı 1.60. Karşılıklı gol var bahsinin oranı 1.35 olarak belirlenirken, karşılıklı gol yokun oranı 1.95.

Hollanda son hafta oynanan Lüksemburg maçında 1-3 kazandı.

Fransa ise İsveç maçında 2-1 kazandı.

Kendi sahasında 1 galibiyet, alan Hollanda, 3 gol attı ve 0 gol yedi.

Fransa, dış sahada 1 beraberlike sahip. Bu maçlarda Fransa 0 kez gol sevinci yaşadı, 0 kez topu ağlarında gördü.

Hollanda

- Hertha Berlin'in genç kanat oyuncusu Javairo Dilrosun, ilk kez milli takıma çağrıldı ama Beşiktaşlı Babel'in ilk 11'deki yerini alması beklenmiyor.

- Hücumda Babel'in yanında Luuk de Jong ve Memphis Depay olacaktır.

- Ronald Koeman ise biraz temkinli... 'Genç bir takımımız var ve bu genç oyuncular ileride çok büyük başarılara imza atacak. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyor, rakibimiz Fransa'nın gücünü bilerek hazırlanıyoruz.'

Fransa

- Uluslar A Ligi 1. Grup zirvesinde yer alan Fransa'da Paul Pogba ve Anthony Martial sakat. Benjamin Mendy de ameliyat oldu.

- Pogba ve Martial yerine Alexandre Lacazette ve Moussa Sissoko kadroya davet edildi.

- Mbappe ve Griezmann'ın ön planda olacağı hücum organizasyonlarına, kanattan Thauvin de destek verebilir.

- Sakatlığını yeni yeni atlatan Umtiti yerine de PSG'nin genç stoperi Kimpembe'yi görebiliriz.