Hojbjerg'e 15 milyon euro'luk teklif

G.Saray, ezeli rakibi F.Bahçe'nin de transfer listesinde olan 28 yaşındaki orta saha için yıllık 5 milyon euro teklif etti. Sarı-Kırmızılılar, Tottenham'ı ise 10 milyon euro karşılığında ikna etmeyi planlıyor.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan G.Saray, orta saha transferine hız verdi. Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakibi F.Bahçe'nin de listesinde yer alan Tottenham'ın Danimarkalı orta sahası Pierre-Emile Hojbjerg için 15 milyon euroluk bir paket teklif hazırlığında. Cim-Bom, 28 yaşındaki oyuncuya yıllık 5 milyon euro önerecek. G.Saray, İngiliz ekibini ise 10 milyon euro karşılığında ikna etmeyi planlıyor. F.Bahçe de Hojbjerg için girişimlerine devam ediyor.

KARAR EURO 2024 SONRASI Danimarka Milli Takımı formasını giyen Pierre-Emile Hojbjerg, EURO 2024'te mücadele ediyor. Deneyimli futbolcu, kariyeri ile ilgili kararını ülkesinin EURO 2024 macerası bittikten sonra verecek. 28 yaşındaki oyuncunun Tottenham ile olan sözleşmesi 2025 yılının Haziran ayında bitiyor. Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan Hojbjerg, bu sezon oynadığı 40 maçta 1.570 dakika sahada kaldı. Danimarkalı oyuncu takımına skor katkısında bulunamadı.