Hoffenheim Başakşehir canlı izle – Tivibu Spor canlı yayın

UEFA Avrupa Ligi maçı Hoffenheim Başakşehir canlı izle yolları futbol severlerin merak konusu. Tivibu Spor canlı yayın ile Hoffenheim Başakşehir maçı canlı izlenebiliyor. Gruptan çıkma şansını zora sokan Başakşehir’in bu maçta mutlak 3 puana ihtiyacı var. TSİ 22.05'te Rhein Neckar Arena'da Alman ekibi Hoffenheim ile karşı karşıya gelecek. Hoffenheim Başakşehir maçı Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak. Maç Azeri izleyiciler için İdman TV üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak.

Hoffenheim Başakşehir canlı izle yolları merak konusu. TSİ ile saat 22:05’te başlayacak ve Tivibu Spor 2 canlı yayın ile ekranlara gelecek Hoffenheim Başakşehir maçı, temsilcimiz açısından gruptan çıkma yolunda büyük önem taşıyor. İlk iki maçta istediği sonuçları alamayan Başakşehir, gruptan çıkmak adına bu maçta mutlak galibiyet hedefliyor. Hoffenheim Başakşehir maçı Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak. Maç Azeri izleyiciler için İdman TV üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak.

HOFFENHEİM BAŞAKŞEHİR CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞAKŞEHİR ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Alman ekibi Hoffenheim ile yarın deplasmanda mücadele edecek olan Medipol Başakşehir, Frankfurt Havaalanı’nda taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılandı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında yarın saat 22.05’te Alman ekibi Hoffenheim’a konuk olacak olan Medipol Başakşehir, Almanya’ya geldi. Turuncu-lacivertli ekibi Frankfurt Havaalanı’nda Türk iş adamları ve taraftarlar karşıladı. Rhein-Main Bölgesi Türk-Alman İşadamları Derneği Başkanı Turgut Sezgin ve Onursal Başkanı Mehmet Kocagöl, Türk Hava Yolları Müdürü Muhammet  Ensar Karabulut, Sunexpress Havayolları Genel Müdürü Alper Özer ve taraftarlar kafileyi çiçeklerle karşılarken, taraftarlar havaalanında futbolculardan imza aldı. Başakşehir, Frankfrut’tan otobüsle Heidelberg şehrine hareket etti.

MAÇA RUS HAKEM

Almanya'nın Sinsheim kentindeki Rhein-Neckar-Arena'da 19 Ekim Perşembe günü saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Aleksei Eskov yönetecek.

BAŞAKŞEHİR’DE 3 EKSİK

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında karşılaşacağı Hoffenheim maçı için bu şehire gitti. Süper Lig’de Aytemiz Alanyaspor ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Emre Belözoğlu, Turuncu Lacivertli ekibin Almanya kafilesinde yer almadı. Hoffenheim karşısında, teknik direktör Abdullah Avcı’nın, Emre Belözoğlu’nun yerine Gökhan İnler’e forma vermesi bekleniyor. Medipol Başakşehir’de uzun süredir sakatlıkları devam eden Aurelien Chedjou ve Egemen Korkmaz da bu maçta görev alamayacak.