Flaş Yusuf Yazıcı kararı! Gelir gelmez bunu yaptı

Yusuf Yazıcı bugün CSKA Moskova formasıyla 4. maçına çıkmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Aleksey Berezutski, bundan önceki 3 maçta olduğu gibi Yusuf Yazıcı'yı yeniden 4-2-3-1'in 10 numara pozisyonunda oynatmayı planlıyor. Milli futbolcumuz daha önce yaptığı açıklamada kendisini en rahat hissettiği mevkinin 10 numara olduğunu belirtmişti.

Aksam.com.tr

Lille'den CSKA Moskova'ya kiralanan Yusuf Yazıcı, bugün yeni takımıyla 4. maçına çıkmaya hazırlanıyor. TSİ 14:00'da Lyngby ile karşılaşacak olan CSKA Moskova'da teknik direktör Aleksey Berezutski, Yusuf Yazıcı'ya bu maçta da 10 numara pozisyonunda şans verecek.

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe ile ilgili o hayali yerle yeksan olmak üzere! "Belki sezonu bitirir ama..."

YUSUF YAZICI İLK 3 MAÇINDA 10 NUMARADA OYNADI

CSKA Moskova formasıyla ilk maçına Dudelange karşısında çıkan Yusuf Yazıcı, 1-0 kaybettikleri müsabakada 4-2-3-1'in 10 numara mevkisinde şans bulmuştu. Teknik direktör Aleksey Berezutski daha sonra 3-2 kazanılan Viborg maçında da Yusuf Yazıcı'ya 10 numarada şans vermiş ancak genç hoca bu kez 3-4-1-2 formasyonunu denemişti.

Ferdi Kadıoğlu'nun kaderi belli oldu! Fenerbahçelilerin aylardır beklediği haber geldi

YARINKİ MAÇTA DA TAKIMIN MAESTROSU OLACAK

Son olarak Nordsjaelland ile karşılaşan CSKA Moskova, 4-2-3-1 sistemiyle çıktığı maçı 1-0 kazanmış ve Yusuf Yazıcı bu maçta da hocası tarafından aynı bölgede görevlendirilmişti. Aleksey Berezutski'nin yarın oynanacak Lyngby maçında da Yusuf Yazıcı'ya ilk 11'de şans vermesi ve milli futbolcumuzu hücumun kilit ismi olarak kullanması bekleniyor.

Bünyamin Balcı için dünyaları istediler! Fenerbahçe'den transferin son günü sürpriz teklif

Sinan Gümüş yeniden Antalyaspor'da! Teşekkür dahi etmeyen Fenerbahçe'ye "Ezel"li gönderme...