Hikmet Karaman'ı yıkan haber! Abdullah Avcı ilk transferini yaptı

Hikmet Karaman'ın favori öğrencisi Onur Bulut'u Abdullah Avcı kapıyor! Yukatel Kayserispor'da gösterdiği performansla Hikmet Karaman'ın vazgeçilmezi olan 28 yaşındaki sağ beki Abdullah Avcı ikna etti. Onur Bulut için Beşiktaş ve Galatasaray da devredeydi.

Aksam.com.tr

Transfere de hızlı bir giriş yapan Abdullah Avcı, Hikmet Karaman'ın vazgeçilmez oyuncusu Onur Bulut'u Trabzonspor'a getiriyor. Önümüzdeki sezon yeni yabancı kuralını dikkate alarak sağ bek bölgesini yerli bir isme emanet etmek isteyen Abdullah Avcı'nın Hikmet Karaman'ın her maç görev verdiği Onur Bulut'u ikna ettiği öğrenildi.

Abdülkadir Ömür'e çılgın teklif! Trabzonspor'dan bir rekor satış daha

HİKMET KARAMAN'IN PRENSİ ONUR BULUT'UN TALİBİ ÇOK

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de yaptığı 8 asistle dikkat çeken 28 yaşındaki futbolcunun durumunu Beşiktaş ve Galatasaray da yakından takip ediyordu. Kayserispor ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Onur Bulut'a Avcı'nın projesini anlattığı ve ikna ettiği öğrenildi.

Anthony Nwakaeme'de son dakika! "Parayı sorun etmem" demişti ama...

PİYASA DEĞERİ 2 MİLYON EURO

Sezon başı Aytemiz Alanyaspor'dan kadroya dahil edilen Onur, 40 maçta 1 gol, 8 asistlik bir performans ortaya koydu. Gurbetçi oyuncunun piyasa değeri 2 milyon euro civarında.

Ne Artem Dzyuba ne Alexander Sörloth! Fenerbahçe'nin yeni golcüsü hayırlı olsun

Galatasaray'da o isme büyük tepki: Yerine keşke Emre Akbaba olsaydı!

Kavgada söylenmez! Domenec Torrent'e sert sözler: Çapsız, kompleksli, kibirli...