Hikmet Karaman'dan Arda Güler'li Lincoln Henrique övgüsü

Hikmet Karaman, Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln Henrique'yi değerlendirdi. Karaman, “Duran toplarda çok iyidir. Klasik 10 numaralardan farklıdır. Sol kenarda, sol içte hatta üçlü oynayabilir. İnce pasları mükemmeldir. Kendisiyle hâlâ konuşuyorum.'' dedi.

İlk Türkiye macerasını 2017 yılında TFF 1. Ligi'nde yer alan Çaykur Rizespor'a imza atarak yaşayan Lincoln Henrique'yi o dönem transfer eden Hikmet Karaman anlattı.

Sabah'a konuşan tecrübeli teknik direktör, şunları söyledi:

- "Gremio'dan istediğimde 'O bizim büyük yıldızımız olacak size niye verelim?' demişlerdi ben de onları 'Ben menajer değilim, teknik direktörüm. Verin benim ellerimde gelişsin.' diyerek ikna etmiştim. O zaman 17 yaşındaydı. Gelişime ve öğrenmeye açık bir oyuncuydu."

İrfan Can Kahveci'nin uykularını kaçıracak hamle! "Mesut Özil ne ki" diyeceksiniz

"ARDA GÜLER NEYSE BİZE GELDİĞİNDE O DA ÖYLEYDİ"

- "Duran toplarda çok iyidir. Klasik 10 numaralardan farklıdır. Sol kenarda, sol içte hatta üçlü oynayabilir. İnce pasları mükemmeldir. Kendisiyle takipleşip, konuşuyoruz. En son bana 'Hocam çok daha güçlendim ve geliştim. Büyük bir takım olursa Türkiye'ye dönebilirim.' demişti. Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Bugün Fenerbahçe için Arda Güler neyse bizim aldığımız dönemde de Lincoln oydu."

Jose Sosa'nın Arjantin bileti iptal! Süper Lig'de kalıyor