Hikmet Karaman, dört büyüklerin yapamadığını yaptı! Kayserispor'dan Mert Çetin sürprizi

Son dakika transfer haberi: Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda aldığı puanlarla düşme hattından uzaklaşan Yukatel Kayserispor, ikinci yarıda korkulu rüya yaşamamak adına transferde elini korkak alıştırmıyor. Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da listesinde yer alan milli futbolcu Mert Çetin'i kadrosuna kattı. Hellas Verona forması giyen Mert Çetin, Kayserispor'a kiralık olarak imza atacak.

Aksam.com.tr

Spor Toto Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan sonrasında topladığı puanlarla ligin ilk yarısını 13. kapatan Yukatel Kayserispor, Hellas Verona forması giyen milli futbolcu Mert Çetin'i kadrosuna kattı.

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, AA'ya yaptığı açıklamada, Mert Çetin'in kiralık olarak transferi konusunda oyuncu ve kulübüyle anlaştıklarını söyledi. Gözbaşı, transferin takıma ve taraftara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın genç futbolcuyu özellikle istediği gelen haberler arasında yer alıyordu.

Öte yandan transferin resmen açıklanması için Mert'in koronavirüs test sonucunun negatif sonuçlanması bekleniyor.

Fazla forma şansı bulamadığı için daha çok oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen Mert Çetin için Fransız kulüpleri de devredeydi.

Tymoteusz Puchacz Trabzonspor'da! Edin Visca'nın ardından bir transfer daha...

MERT ÇETİN İÇİN 8 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ ÖDENMİŞTİ

2019 yazında Gençlerbirliği'nden İtalya Serie A ekiplerinden Roma'ya 4 milyon 300 bin euro bonservis bedeliyle transfer olan Mert Çetin, 1 sene sonra 8 milyon euro karşılığında Hellas Verona'nın yolunu tutmuştu.

25 yaşındaki Mert Çetin, bu sezon 3 resmi maçta 134 dakika süre alırken Serie A'da da toplamda 14 maça çıktı.

ERSUN YANAL, MERT ÇETİN'İ FENERBAHÇE'YE İSTEMİŞTİ

Teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe'deki ikinci döneminde Mert Çetin'in transferini çok istemiş fakat herhangi bir netice alamamıştı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın da sık sık Mert'in durumunu menajerler aracılığıyla yokladığı biliniyor.

Özellikle Edgar Ie'nin sakatlığı sonrası stoper arayışına giren Trabzonspor da adaylar arasında yer alıyordu.

Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'daki prensini geri istiyor! Çaykur Rizespor teklifini yaptı