Hikmet Karaman: ''Oyuncularım mesajı vermeye başladı!''

Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman, 4-3'lük Atakaş Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Aksam.com.tr

Spor Toto Süper Lig 24. hafta müsabakasında Kayserispor, Atakataş Hatayspor'u kendi sahasında 4-3'lük skorla geçti ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maçın ardından Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu.

Karaman'ın açıklamalarında söyledikleri şunlar oldu:

-"Golü bulduktan sonra pas trafiğini artırıp topun bizde kalmasını sağlamak lazım. O aralar biraz koştuk. 4-1 yakaladıktan sonra da topun bizde olması gerekiyor. Benim için en önemlisi kenardaki oyuncu grubu. 4-1'den sonra oyuna giren oyuncular çok rahattı."

-"Yeni oyuncularla yeni bir takım olduk. Dışarıda kalan Thiam var, Mensah var. 3-4 oyuncu var takıma katılacak. Oyun modelini yakalamamız gerekiyor. Müthiş bir oyun oynadı oyuncularımız. İş bitmedi, çok çalışmaya ve farklı oyun oynamaya devam etmeliyiz."

-"Artık oyuncularımız şehre şu mesajı vermeye başladı: Stadı doldurun. Siz doldurdukça bunun karşılığını vermeye çalışacağız. Çok güzel taraftarımız vardı."

-"Oyuncu değişikliklerini yaparken, kupayı düşünüyorum. Rakip Fenerbahçe. Peşinden lig maçı, rakip Galatasaray. Böyle üst üste iki büyük maçı hiçbir takım kaldıramaz. Fenerbahçe maçına odaklanmamız lazım."

-"Kupada bir yere gelmek istiyorsan rakip kim olursa olsun elemen lazım. Eleyemiyorsan kupayı hak etmiyorsundur. Rakip Fenerbahçe. Onlar da kupayı almak istiyor. Kupa Avrupa için en kısa yol. Çıkıp çatır çatır oynayacağız."

Mehmet Özhaseki: "Farka gidebilecek bir maçtı"