Hikmet Karaman kuralları: Dünya devi beğendi, o beğenmedi! Kayserispor'da Emre Demir gerçeği

Yukatel Kayserispor'un parlatıp Barcelona'ya sattığı Emre Demir, Barça öncesi geçici ikametgahı olan kulübünde forma yüzü göremiyor. Teknik direktör Hikmet Karaman'ın forma şansı tanımadığı Emre Demir, bu sezon sadece 16 dakika süre alabildi. Hikmet Karaman'ın genç futbolcuya hiç süre vermemesi ise taraftarların aklında soru işareti oluşturuyor.

Fanatik

Emre Demir, Kayserispor'da kulübeye hapsoldu... 15 yıl, 9 ay, 25 günlük iken Süper Lig'de gol atarak "gol atan en genç futbolcu" unvanını elde eden Emre Demir, Hikmet Karaman yönetimindeki Kayserispor'da formayı unuttu.

Birçok Avrupa devini peşinden koştururken geçtiğimiz eylül ayında Barcelona'ya imza atan genç futbolcunun Barcelona'daki serbest kalma maddesi tam tamına 400 milyon euro. Ancak o dönem henüz 17 yaşından küçük olması nedeniyle başarılı orta sahanın sezon sonuna kadar sarı-kırmızılılarda kalmasına karar verilmişti.

Sinan Gümüş'ten Ali Koç'a "gümüş" gol! İntikamını böyle aldı; Fenerbahçe'de ortalık karıştı

SADECE 16 DAKİKA

O tarihe kadar bu sezon oynanan ilk 6 maçta kulübeye hapsolan Emre Demir'in, Barça'ya imzasının ardından daha sık süre bulacağı düşünülüyordu. Fakat beklenen olmadı, 18 yaşındaki futbolcu o günden sonra oynanan 17 maçın 3'ünde forma giyerken sadece 16 dakika sahada kalabildi.

Galatasaray'da bu ayrılığa kimse anlam veremedi! Taraftarlar isyanda: "Takımda orta saha kalmadı!"

Barcelona'nın izleyip, beğendiği ve geleceğine yatırım yaptığı Emre Demir'in, Kayserispor'da neden süre alamadığı ise akıllarda soru işareti bırakıyor.

Çaykur Rizespor'un Gedson Fernandes'i bırakmaya niyeti yok: Beşiktaşlılar şaştı kaldı!

Pelkas'ın kankası Fenerbahçe'ye! Ne Ghislain Konan, ne de Nico Schulz...