Heung-min Son depremi! İngiltere'de yer yerinden oynadı

Tottenham'ın yıldızı Heung-min Son'un İngiltere Premier Lig'de yılın 11'ine seçilmemesi Ada'da gündeme oturdu. Tottenham formasıyla müthiş bir sezon geçiren Heung-min Son'un kadroya dahil edilmemesi büyük bir haksızlık olarak yorumlandı.

İngiltere'de Heung-min Son depremi yaşanıyor! Tottenham'ın Güney Koreli yıldızının Premier Lig'de yılın 11'ine seçilmemesi ülkede infial yarattı. Futbolseverler Heung-min Son'a büyük haksızlık yapıldığı görüşündü.

HEUNG-MİN SON İSYANI

2021-2022 sezonunu 4. sırada bitirip Şampiyonlar Ligi biletini kapan Tottenham'da Heung-min Son sezona damga vurmuştu. 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Mohamed Salah ile birlikte gol krallığı listesinin zirvesinde yer almıştı.

35 MAÇTA 32 GOLE KATKI VERDİ

Tottenham formasıyla çıktığı 35 maçta tam 23 gol atan Heung-min Son, 9 da asist yaparak inanılmaz bir istatistik yakalamıştı. Tüm bu rakamlara rağmen Heung-min Son'un İngiltere Premier Lig'de yılın 11'ine seçilmemesi, başta Tottenham taraftarları olmak üzere tüm futbolseverleri isyan ettirdi.

İNGİLTERE'DE MANŞETLERDE

Heung-min Son'a yapılan bu haksızlık İngiliz basınında da manşetleri süsledi. İşte İngiltere Premier Lig'de yılın 11'i: Alisson, Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Rüdiger, Cancelo, De Bruyne, Thiago, Bernardo Silva, Salah, Mane, Ronaldo.