Herkesi şaşkına çeviren Sergen Yalçın kararı! Trabzonspor'a gidecek derken...

Beşiktaş ile şampiyonluk ve kupa sevinci yaşayan Sergen Yalçın'ın Süper Lig'e dönüşü için gün sayılıyor. Spor kamuoyu Trabzonspor ile ismini sık sık yan yana getirirken, Sergen Yalçın için sürpriz bir haber gündeme bomba gibi düştü.

Sergen Yalçın Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor... Beşiktaş ile çifte kupa sevinci yaşadıktan sonra görevinden ayrılan başarılı teknik adam, bir süredir boşta bulunuyordu. Adı bir süredir sık sık Trabzonspor ile anılan Sergen Yalçın için gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı.

Selçuk İnan'la yollarını ayıran Kasımpaşa'da teknik direktör arayışları devam ediyor.

Fanatik'in haberine göre; Lacivert-Beyazlılar'ın Ömer Erdoğan, Sergen Yalçın ve İlhan Palut'u gündemine aldığı ifade edildi.

3 teknik adamla da görüşmeler yapılacağı ve sonrasında karara varılacağı gelen Haberler arasında.

SERGEN YALÇIN İÇİN TRABZONSPOR İDDİALARI

Trabzonspor'da olağanüstü genel kurul kararı alınmasından sonra başkan Ahmet Ağaoğlu görevinden istifa etmişti. Ağaoğlu'nun istifasının ardından göreve vekalet eden asbaşkan Ertuğrul Doğan, teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifa kararından dakikalar sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başkanlığa aday olduğunu duyurmuştu. Ertuğrul Doğan'ın teknik direktör olarak Sergen Yalçın'ı düşündüğü ve bordo-mavili yöneticilerin tecrübeli çalıştırıcıyla dirsek temasına başladığı iddia edilmişti.

OLUMLU BAKIYOR

Sergen Yalçın'ın Süper Lig'e dönmeyi çok istediği ve anlaşmak için pazarlıkların yapıldığı iddia edilmişti. Sergen Yalçın'ın istediği ücreti karşılamak için kaynak arayan bordo-mavililer, bu anlaşma için yoğun çaba harcıyor. Sergen Yalçın'ın olmaması durumunda ise Samet Aybaba'nın ismi gündeme gelmişti.