Herkes yerli beklerken Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü kaleci: Salvatore Sirigu

Fenerbahçe şu an boşta olan Salvatore Sirigu'ya resmi teklif götürdü. Altay Bayındır'a yedek arayan Fenerbahçe, Salvatore Sirigu transferini bitirmek için girişimlere başladı.

Altay Bayındır'ı yerli bir isimle yedeklemek isteyen Fenerbahçe'den sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Yerli kaleci transferinde umduğunu bulamayan Sarı-Lacivertliler, Salvatore Sirigu'ya teklif götürdü.

FENERBAHÇE'DEN SALVATORE SİRİGU SÜRPRİZİ

Son olarak Genoa forması giyen Salvatore Sirigu, şu an boşta bulunuyor. İtalya Milli Takımı'nda da görev alan 35 yaşındaki kaleci, PSG ve Sevilla gibi takımlarda forma giydi.

521 MAÇTA 656 GOL YEDİ

Profesyonel kariyerinde toplam 521 maça çıkan Salvatore Sirigu, 656 gole engel olamazken 167 maçta da kalesini gole kapadı. Bir dönem piyasa değeri 21,5 milyon euroya kadar çıkan Sirigu'nun güncel değeri ise 1,5 milyon euro.

GÖKHAN AKKAN İDDİALARI YALANLANMIŞTI

Önceliği yerli kaleci olan Fenerbahçe'nin gündemine son olarak Gökhan Akkan girmişti. Hatta Fenerbahçe'nin transferi bitirmek üzere olduğu iddia edilmiş, daha sonra Rizespor konuyla ilgili açıklama yaparak haberleri yalanlamıştı.