Herkes Vedat Muriqi'yi beklerken Fenerbahçe'nin yeni forveti açıklandı

Fenerbahçe'ye geri dönmek istediği bilinen Vedat Muriqi'yi hayal kırıklığına uğratacak gelişme... Önümüzdeki sezon gol yollarında sıkıntı yaşamak istemeyen sarı-lacivertliler, net bir golcüyü kadrosuna katmak istiyor. Vedat Muriqi'nin de yer aldığı golcü listesinde sürpriz bir isim gündeme geldi: Zenit forması giyen Artem Dzyuba.

Santrafordan yana yüzü gülmeyen Fenerbahçe, önümüzdeki sezon lig şampiyonluğunun iyi bir golcüden geçtiğini acı bir şekilde tecrübe etti. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerde Vedat Muriqi ismi gündemdeki yerini korurken Rusya'dan Artem Dzyuba iddiası ortaya atıldı.

Canlı yayında Fenerbahçe'nin ilk transferini açıkladı: Resmiyete döküldü

VEDAT MURIQI YERİNE ARTEM DZYUBA

Sporx'in Rus basınından aktardığı habere göre "Sarı-Kanarya", Zenit'in tecrübeli golcüsü Artem Dzyuba'ya transfer teklifinde bulundu. Haberin devamında 33 yaşındaki futbolcunun transferi için Kızılyıldız'ın da devrede olduğu belirtilirken, Dzyuba'nın Sırbistan'a imza atmasının zor olduğu aktarıldı. Bu nedenle de Fenerbahçe'nin transferde daha güçlü konumda olduğu ifade edildi.

Tecrübeli santrforun daha az bir yıllık ücretle Zenit'te kalabileceği de kaydedildi. Bu sezon takımıyla 38 maça çıkan Dzyuba, 13 gol attı ve 10 asist yaptı.

Fenerbahçe, Jorge Jesus'tan; Jorge Jesus başka bir kulüpten haber bekliyor

VEDAT MURIQI POTADAN ÇIKARDI

Öte yandan Vedat Muriqi, Real Mallorca'nın Rayo Vallecano'yu 2-1 yendiği maçta ağları sarstı. Vedat'ın attığı gol, 3 puanın alınmasında başrolü oynadı.

İspanyol basını ise, sezon sonunda gönderilmesi planlanan Vedat'ın attığı golle Mallorca'yı düşme hattından kurtardığını ve kafaları karıştırdığını vurguladı.

Transfer savaşı çıktı! Nuri Şahin, İlhan Palut, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu