Herkes Vedat Muriqi derken, Fenerbahçe'ye bedavaya dev golcü

Herkes Vedat Muriqi'nin transferini berlerken, Fenerbahçe'den sürpriz hamle geliyor... Yeni sezonda önceliği forvet transferine veren Sarı Lacivertli kulüpte Vedat Muriqi'nin geri dönmesi beklenirken gündeme Andrea Belotti geldi. İşte yaşanan gelişmeler...

Golcü transferini önceliğe alan ve Vedat Muriqi'nin geri dönmesi beklenen Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Mallorca'da kiralık oynayan ve satın alma opsiyonu kullanılmayan Vedat Muriqi, Lazio'da geri dönecek. Sarı lacivertli ekibin Vedat transferini bitirmesi beklenirken, gündeme Andrea Belotti geldi. Torino ile sözleşmesi sona erecek olan Belotti için Fenerbahçe devrede.

VEDAT MURİQİ DERKEN ANDREA BELOTTİ

Fotomaç'ta yer alan habere göre; hedefinde birçok golcü bulunan sarı-lacivertliler, Andrea Belotti'yi liste başına aldı. İtalya Serie A takımlarından Torino'da uzun yıllardır forma giyen 28 yaşındaki oyuncu performansıyla kendini kanıtladı. İtalya Milli Takımı'nın da önemli isimleri arasında bulunan yıldız futbolcuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

TORİNO BAŞKANI MÜJDEYİ VERDİ

Torino Başkanı Urbano Cairo, Fenerbahçe'nin transfer gözdesi konumunda bulunan Belotti'nin son durumu hakkında konuştu. Cairo, sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek 28 yaşındaki oyuncu için yeni bir hamle yapılmayacağını açıkladı.

Çizme ekibinden ayrılması kesinleşen golcü futbolcunun yeni adresi merak konusu oldu.

İTALYAN GAZETECİ FENERBAHÇE'Yİ DUYURDU

Ünlü gazeteci Rudy Galletti sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Fenerbahçe'nin Belotti'yi yakından takip ettiğini ifade etti. Sarı-lacivertlilerin transferde istekli olduğu ancak yıldız ismin yüksek maaş beklentisi bulunduğunun altı çizildi.

Üst düzey bir kulüpte forma giymek isteyen Belotti'nin transferde kararını henüz vermediği belirtildi.

TALİBİ ÇOK

İtalyan basınından Tuttosport, Napoli'nin Belotti ile ilgilenen kulüpler arasında olduğunu iddia etti. Belotti'yi radarında tutan Milan ve Fiorentina'nın da transfer savaşına girebileceği bildiriliyor.

Öte yandan Andrea Belotti için İspanyol, İngiliz ve Suudi Arabistan takımlarının da devrede olduğu öne sürüldü.

ANDREA BELOTTİ'NİN PERFORMANSI

Bu sezon İtalya Serie A'da 22 maça çıkan Belotti, 8 gol ve 1 asistlik katkı verdi. İtalya Milli Takımı'nda 42 maçta forma giyen yıldız santrfor, 12 gollük performans sergiledi. Andrea Belotti'nin güncel piyasa değeri 28 milyon euro olarak gösteriliyor.

TORİNO 8.4 MİLYON EURO'YA TRANSFER ETTİ

Kariyerine İtalya'nın AlbinoLeffe takımında başlayan Belotti, 2013 yılında Palermo'ya kiralandı. İtalyan oyuncunun performansından memnun kalan Palermo 5.5 milyon euro bonservis bedeliyle transferi gerçekleştirdi.

Andrea Belotti yükselen grafiğini sürdürdü ve 2015 yılında 8.4 milyon euro bonservisle Torino'nun yolunu tuttu.