Herkes Uğurcan Çakır'ı beklerken Trabzonspor'da şok ayrılık! Tribünde izleyip onayı verdiler

Trabzonspor'da kötü günler geçiren Uğurcan Çakır'ın sezon sonu ayrılacağı konuşulurken, sürpriz bir haber gündeme bomba gibi düştü. Uğurcan Çakır'ın durumunu gölgede bırakacak gelişmeye göre, Hollanda ve Fransa ekiplerinin temsilcileri derbide Trabzonsporlu yıldızı izleyip beğendi ve transfer için onay verdi.

Sabah

Trabzonspor'un Milli eldiveni Uğurcan Çakır'ın sezon sonu takımdan ayrılacağı konuşulurken, asıl bomba takımın bir diğer yıldızından geldi. Karadeniz ekibinin Beşiktaş ile oynadığı derbide tribünde önemli konuklar vardı. Uğurcan Çakır'ın ayrılık ihtimalini gölgede bırakacak bu gelişmeye göre Abdülkadir Ömür'ü izlemeye gelen Hollanda ve Fransa ekiplerinin scout ekipleri, başarılı oyuncunun performansını beğendi ve transfer için onay verdi.

UĞURCAN ÇAKIR DERKEN FLAŞ AYRILIK

Takımın yıldız isimleri için teklifler alan Trabzonspor'un Beşiktaş'la oynadığı mücadelede flaş bir gelişme yaşandı. Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve 0-0 bitmesine rağmen son bölümü yüksek tempoda geçen maçı iki önemli kulübün scout ekibinin izlediği ortaya çıktı.

AJAX VE MONACO GÖZLEMCİ GÖNDERDİ

Hollanda kulübü Ajax adına eski golcüsü Huntelaar tribündeki yerini alırken, Monaco da bir scout'unu maça gönderdi.

GEDSON'A NİYET, ABDÜLKADİR'E KISMET

Her iki ismin de Beşiktaş'tan başta Gedson Fernandes olmak üzere bazı oyuncuları izlediği, Trabzonspor'dan da Abdülkadir Ömür için not tuttuğu öğrenildi. Daha önce Abdülkadir'i iki kez transfer etmek isteyen Monaco'nun, son dönemde artan performansı sonrasında yeniden milli oyuncuyu radarına aldığı belirtildi.

ÇOK BEĞENDİLER

Klaas-Jan Huntelaar'ın da Ömür'ü beğendiği ve Ajax yetkilileriyle görüşlerini paylaşacağı ifade edildi.

ÇATLAK PARMAKLA OYNADI

Beşiktaş maçı öncesi Abdülkadir Ömür'ün sol ayak birinci parmağında çatlat tespit edildiği ve oyuncunun oynamasının zor olduğu açıklanmıştı. Ancak 23 yaşındaki futbolcu, teknik heyetle görüşerek forma istemişti.

ETKİLİ PERFORMANS

Maça ilk 11'de başlayan milli oyuncu, 88 dakika sahada kalırken 45 kez topla buluştu. 35 pas verip bunlarda yüzde 88.6'lık isabet sağladı. 3 şut çeken Abdülkadir, 3 şut pası ile takıma katkı verdi.