Herkes Şenol Güneş'i Beşiktaş'a bekliyordu, Erman Toroğlu ''duyduğuma göre'' dedi ve açıkladı

Son dakika Beşiktaş haberi: Kartal'da yeni sezon için takımın başında kim yer alacak? Şenol Güneş mi veya başka birisi mi? Spor yazarı Toroğlu, Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmayı köşesine taşıdı. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü konusunu da giren Erman Toroğlu, ''Duyduğuma göre'' dedi ve bambaşka bir iddiada bulundu.

Son dakika Şenol Güneş haberi: Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Beşiktaş ile Medipol Başakşehir'in 2-2 berabere kaldığı maçta "Beşiktaş'ın yeni hocası" konusunu Sabah gazetesindeki köşesine taşıdı. "Alt yapıdan gelen Önder Karaveli herhalde yönetimle de konuşarak gelecek senenin hazırlığına başladı." diyen Toroğlu, önümüzdeki sezon için Beşiktaş'ın Şenol Güneş'i düşünmediğini yazdı.

Digiturk'ün Süper Lig'den çıkmasının ardından beIN Sports iptalinde ceza ödenecek mi?

Toroğlu'nun yazısındaki ilgili kısım şöyle:

Duyduğuma göre Beşiktaş yönetimi de teknik adam olarak yabancı bir isme yönelmeye başlamış, ama kime yöneleceklerse çabuk yönelsinler çünkü gelecek teknik direktörün faydalı olabilmesi için bu takımı bayağı bir seyretmesi lazım. Tamam takımın kasetlerini izler, izler ama canlı canlı izlemek başka şeydir. Beşiktaş yönetiminin bugün (dün) hakem hakkında da söyleyeceği fazla şey olmasa gerek. Çünkü bana göre de hakem maça tesir etmedi. Yani öyle bir bahane de yok. Beşiktaş için tek cümle lazım: Seneye hayırlı işler.

İsmail Kartal'dan Fenerbahçe'ye Joachim Löw resti! Kimse bunu beklemiyordu

Hakeme raketiyle saldırmıştı... Ünlü tenisçinin cezası belli oldu