Herkes Rıdvan Dilmen'in Cristiano Ronaldo sözlerini konuşuyor! Maç sonrası olanlar oldu

Portekiz-Türkiye maçı sonrası Rıdvan Dilmen'in Cristiano Ronaldo yorumları sosyal medyada viral oldu. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Cristiano Ronaldo için “Sonları gelmiş, gitmiyor artık. Bu kadar güçsüz Ronaldo'yu tarihinde görmedim ben” ifadelerini kullandı.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in Cristiano Ronaldo yorumu olay oldu. Portekiz-Türkiye maçının ardından konuşan Rıdvan Dilmen, Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. 'Ronaldo'yu hiç bu kadar güçsüz görmedim' diyen Rıdvan Dilmen, "Bu gece oyundan saygıdan dolayı alınmadı. Normal şartlarda 10 kere çıkarılırdı" ifadelerini kullandı.

RIDVAN DİLMEN: CRISTIANO RONALDO'NUN SONLARI GELMİŞ, GİTMİYOR ARTIK

Rıdvan Dilmen'in Cristiano Ronaldo sözleri şöyle:

"Artık gerçekten bu maç için söylüyorum en azından, Cristiano Ronaldo'nun sonları gelmiş, gitmiyor artık. Pozisyona giriyor mu, giriyor falan ama tarihte bu kadar güçsüz bir Ronaldo görmedim. Çıplak gözle 20 kez seyrettim. Dipdiri oyuncuydu. Tabii çok eforlu oynaya oynaya geçen yıllar artık fizik olarak götürmüş. Ve hürmeten, saygıdan dolayı oyundan çıkmaz haldeydi bugün. Normalde oyundan 10 kere çıkardı."