Herkes Miha Zajc'ın sayılmayan jeneriklik golünü konuşuyor! İşte o anlar...

Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinde Miha Zajc'ın jeneriklik golü gürültüye gitti. Zorbay Küçük'ün ilk yarının bitiş düdüğünün hemen ardından Miha Zajc'ın çektiği şut ağlara giderken Fenerbahçeli futbolcular pozisyona yoğun itiraz etti. O anlar yayıncı kuruluşun kamerasına böyle yansıdı…

Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinin ilk yarısının bitiş düdüğüyle birlikte ilginç bir an yaşandı. Miha Zajc'ın hakem Zorbay Küçük'ün ilk yarıyı bitirdiği gibi çektiği şut ağlara gidince olanlar oldu. Miha Zajc ve Fenerbahçeli futbolcular pozisyon sonrası Zorbay Küçük'e yoğun itirazlarda bulundu.

Ahmet Çakar'dan gündemi sarsacak iddia! İrfan Can Kahveci'nin kırmızı kartı sonrası...

MIHA ZAJC'IN ATTIĞI JENERİKLİK GOL GÜRÜLTÜYE GİTTİ

Trabzonspor ceza sahasından yükseltilen top sonrası hakem Zorbay Küçük ilk yarının son düdüğünü çalarken inen topa gelişine voleyle vuran Miha Zajc'ın şutu, Uğurcan Çakır'ın bakışları arasında ağlara gitti. Miha Zajc'ın jeneriklik golü sonrası Fenerbahçeli futbolcular Zorbay Küçük'e yoğun itirazlarda bulundu.

Fenerbahçeli taraftarlar stada sızan Trabzonsporluları dövdü! Derbi öncesi büyük kavga

POZİSYON SONRASI HAKEME SALDIRI

Bu anların hemen ardından sahaya giren bir Fenerbahçe taraftarı, hakem Zorbay Küçük'e saldırdı. Sarı-Lacivertli taraftarı, futbolcular güçlükle ayırdı. Daha sonra zemine gelen güvenlik ekipleri, saldırgan taraftarı saha dışına çıkarttı.

Fenerbahçe'den devre arasında Zorbay Küçük paylaşımı: Gece yarısı atanan hakem...