Herkes kovulmasını bekliyordu... Fenerbahçe'de Vitor Pereira için flaş iddia

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın geleceğine ilişkin sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerdeki ikinci döneminde aldığı başarısız sonuçların ardından topun ağzına gelen ve kovulması beklenen Vitor Pereira için Brezilya'nın Flamengo takımının devreye girdiği iddia edildi.

Aksam.com.tr

Fenerbahçe'yi sarsacak Vitor Pereira iddiası Brezilya'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 12 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de topun ağzına gelen Vitor Pereira'nın Brezilya ekiplerinden Flamengo'nun başına geçeceği iddia edildi.

Fox Sports Brasil'in haberine göre Flamengo, Vitor Pereira'yı takımın başına getirmek istiyor.

Haberde Pereira'nın Fenerbahçe'yle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu hatırlatılırken bu durumun olası müzakerede Flamengo aleyhine bir durum olduğu belirtildi.

Öte yandan çıkan haberler Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un elini rahatlattıp rahatlatmadığı merak konusu. Zira Koç'un geçtiğimiz günlerde Pereira ile yolları ayırmayı planladığı futbol gündemine bomba gibi düşerken bu haber sonrası nasıl bir aksiyon alacağı merak konusu.

İKİNCİ VITOR PEREIRA DÖNEMİ DE FENERBAHÇE'YE YARAMADI

Fenerbahçe sezon başı ikinci kez imza atan Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin başında bu sezon şu ana kadar Süper Lig'de 27 puan topladı. Lider Trabzonspor'un 12 puan gerisinde yer alan Pereira'nın Fener'i, ligde 5. sırada yer alıyor. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde ise gruptan çıkma başarısı göstermezken yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde devam edecek.

VITOR PEREIRA KAFALARDA SORU İŞARETİ BIRAKTI

Ligde en son 2014 yılında şampiyon olan Fenerbahçe'nin bu sezon da zirveden uzak bir performans sergilemesi taraftarların ve camianın tepkisini çekmişti. Pereira, son olarak ligde alınan 3-2'lik Gaziantep yenilgisi sonrası Pereira, karşılaşmanın ardından kendisine yöneltilen "İstifayı düşünür müsünüz?" sorusuna "Bu burada gazeteciler ile konuşulacak bir konu değil" yanıtını vererek kafalarda soru işareti oluşturmuştu.