Herkes Fenerbahçe'ye transferini bekliyordu, Efecan Karaca sözleşme yeniledi

Fenerbahçe'nin transfer etmek için çaba sarf ettiği, ancak kulüplerin anlaşamamasından dolayı transferi gerçekleşmeyen Efecan Karaca, takımı ile sözleşme yeniledi.

Aksam.com.tr

Süper Lig'in son haftalardaki formda ismi Ayetmiz Alanyaspor, Serkan Kırıntılı, Efecan Karaca ve Tayfur Bingöl ile sözleşme uzatıldığını açıkladı.

Akdeniz temsilcisinde gerçekleştirilen basın toplantısıyla, Efecan Karaca ile 2025 yılına kadar, Serkan Kırıntılı ile 2024 yılına kadar ve Tayfur Bingöl ile de 2025 yılına kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Fenerbahçe ile adı anılıyordu, sakatlık haberi duyuruldu

3'den 2,5'e indiler! Fenerbahçe'nin yeni sol beki Süper Lig'den

HERKES FENERBAHÇE'Yİ BEKLERKEN EFECAN KULÜBÜNDE KALDI

Fenerbahçe'ye transferi beklenilen Efecan Karaca'nın bu hamlesi dikkat çekti. Fenerbahçe oyuncu ile anlaşmış, fakat Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun arasında çıkan gerilim sonucunda sarı-lacivertliler bu transferden vazgeçmişti.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın gözdesi gönderildi

"BİZDEN KAYNAKLANAN HİÇBİR SORUN YOKTU!"

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Efecan Karaca'nın Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmemesinin sebebinin kendilerinden kaynaklı olmadığı açıkladı.

Çavuşoğlu, transferde adı Fenerbahçe'yle gündeme gelen Efecan Karaca ile ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Efecan'ın Fenerbahçe'ye transferi söz konusuydu. Bizim açımızdan, Alanyaspor Kulübü açısından hiçbir sorun olmadığını sadece söylemek isterim. Anlaşılmıştı ama sonradan olmadı. Bizden kaynaklanan hiçbir sorun yok. Bunu belirtmek isterim."

Ozan Tufan'dan İsmail Kartal'a özel istek! 'Lütfen hocam...'

FARIOLI'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, Fenerbahçe'nin temaslarda bulunduğu Efecan Karaca ile ilgili konuşmuştu.

İtalyan teknik adam Efecan Karaca takımda kalacak mı? sorusuna, ''Efecan Karaca, takımda yeri doldurulamaz bir oyuncu. Onun kalması kritik bir Transfer yapmaktan daha önemli. Oyuncularıma gelen transfer teklifleri beni rahatsız ediyor, çünkü onların kafasını karıştırıyor.'' yanıtını vermişti.

Ve Aziz Yıldırım'dan beklenen açıklama geldi! Herkesin gözü bu haberdeydi