Herkes ''Domenec Torrent'in Galatasaray günleri sayılı'' diyordu! Ayrıldılar...

Galatasaray'da Domenec Torrent hakkında, ''Yukatel Kayserispor karşılaşması da kaybedilirse bileti kesilecek'' iddialarına karşı İspanyol hocadan dikkat çeken bir hamle geldi. Geldiği günden bu yana otelde kalan Torrent, Florya'da ev tuttu. Bu hamle Galatasaray yönetimine ''daha buradayım'' mesajı olarak algılandı. Öte yandan Domenec Torrent'in yardımcıları da konakladıkları otelden çıktı.

Domenec Torrent'in Galatasaray'da gelecek kaygısı yok... Fatih Terim'in ardından Galatasaray'ın başına geçen ve üst üste aldığı başarısız sonuçlarla, şimdiden topun ağzına gelen Domenec Torrent, Galatasaray'a geldiği günden bu yana konakladığı otelden ayrıldı.

Çılgın proje Kerem Aktürkoğlu! Galatasaray'da dudak uçuklatan rakam ortaya çıktı

TORRENT'İN YARDIMCILARI DA OTELDEN AYRILDI

Milliyet'in haberine göre Domenec Torrent dışında, yardımcılarının da kendilerine ev tuttuğu ve kısa süre içinde ayrılmak veya görevlerine son verilmesi gibi bir kaygı taşımadıkları dile getirildi. "Cimbom"da Torrent ile beraber yardımcılarının da otelden çıkarak ailelerini İstanbul'a getirecekleri ifade edildi. Bu durum, İspanyolların gelecek planlarını Galatasaray üzerine kurdukları şeklinde yorumlandı.

Ancak Galatasaray yönetiminin, Yukatel Kayserispor karşılaşmasından alınacak olası bir mağlubiyet sonrasında nasıl bir yaklaşımda bulunacağı da merak konusu.

Galatasaray-Yukatel Kayserispor muhtemel 11'ler

BURAK ELMAS'IN BU SEFER B PLANI YOK

Öte yandan Sabah'ın haberine göre, Fatih Terim görevdeyken B planı olarak Domenec Torrent'i gören ve aralık ayında temas kuran başkan Burak Elmas'ın ajandasında şu an için teknik adam değişikliği yazmıyor.

Ancak olası kötü sonuçta taraftarın ve camianın baskısı karşısında Burak Elmas'ın nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu.

Torrent'in yerine C planı bulunmayan yönetimde herkes Kayserispor maçının sonucunu bekliyor.

Avrupa basınından Galatasaray için Arturo Vidal ve Inaki Pena iddiası

OKAN BURUK SESLERİ...

Sarı-kırmızılı takımın başında 4 lig maçına çıkan Domenec Torrent, Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor yenilgileriyle başladığı Galatasaray kariyerinde ilk puanını Alanyaspor deplasmanında almıştı.

Sosyal medyada Galatasaray taraftarları tarafından Okan Buruk sesleri yüksek sesle dile getiriliyor.

Diego Costa'dan Fenerbahçe'ye akıllara zarar oyun! Kandıramadı...