Her zaman her yerde en büyük

Sarı-Lacivertli futbolcular, Beşiktaş derbisinin zaferini sosyal medyada doyasıya yaşadı. Sırp yıldız Tadic, “Her zaman her yerde en büyük Fener” paylaşımıyla taraftarı coşturdu.

AKŞAM SPOR

Deplasmanda üstün bir futbolla Beşiktaş'ı 3-1 mağlup eden ve liderliği G.Saray'dan devralan Fenerbahçe, zaferin tadını dolu dolu yaşadı. Futbolculardan paylaşımlar geldi. Saha içinde bol bol fotoğraf çektirildi, özellikle Szymanski'nin skor tabelasını gösterdiği kare büyük etkileşim aldı.

Tadic: "Her zaman her yerde en büyük Fener!" Dzeko ile sarıldığı andan Livakovic: "Bu takımla gurur verici anlar." Edin Dzeko: "Her şey sizin içindi taraftarımız." Miguel Crespo: "İşte büyük Fenerbahçe ailesi." Osayi Samuel: "Büyük derbi galibiyeti!" Djiku: "Geri dönüşümde büyük bir galibiyet. Teşekkürler Tanrım!" Fred: "İşte Fenerbahçe bu! Büyük 3 puan. Şükürler olsun."

İrfan Can Eğribayat: "Szymanski yanüyüüür." Ferdi Kadıoğlu: "Bu derbi galibiyeti muhteşem taraftarımıza armağandır." Öte yandan Real Madridli Arda Güler de Ferdi'nin paylaşımına "Makine" yorumunu bıraktı.