Her yüzyılın efendisi

Maç öncesinde yapılan koreografide “Açın gözlerinizi bakmayın şaşı, alayınız gelse yıkamaz şanlı Beşiktaş'ı” ve “Her yüzyılın efendisi büyük Beşiktaş” ifadeleri yer aldı. Kara Kartal, ezeli rakiplerine gönderme yaptı.

AKŞAM SPOR

Dün Tüpraş Stadyumu'nda oynanan derbi, müthiş bir görsel şölenin ardından gerçekleşti. Siyah-Beyazlı taraftarların, kulübün 121. yılına özel hazırladığı koreografi, iki takımın oyuncuları sahaya çıkarken tribünlerde yerini aldı. Kale arkasında 14 Aralık 1991 yılında Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanan G.Saray-Beşiktaş maçının ardından öldürülen Oktay Akdemir ve Beşiktaş Çarşı grubunun kurucularından olan Optik Başkan lakabı ile bilinen 2007'de hayatını kaybeden Mehmet Işıklar'ın fotoğrafları gösterildi.

TÜM LOGOLAR GÖSTERİLDİ

Kale arkasında "Açın gözlerinizi bakmayın şaşı, alayınız gelse yıkamaz şanlı Beşiktaş'ı" ifadeleri de yer aldı. Kapalı tribündeki dev pankartta ise "Her yüzyılın efendisi büyük Beşiktaş" ifadeleriyle ezeli rakiplere gönderme yapıldı. Bu pankartta, Siyah-Beyazlılar'ın kuruşluşundan bu yana tüm logolar yer aldı. Siyah-Beyazlı kulübün kurucuları da unutulmadı. Beşiktaşlı taraftarların hazırladığı bu görsel şölen, sosyal medyada sıkça paylaşılarak büyük beğeni topladı. İki takımın taraftarları da takımlarına büyük destek verdi.