Her yol Aaron Boupendza'ya çıkıyor! Alexander Sörloth ve Artem Dzyuba derken...

2020/2021 sezonu gol kralı Aaron Boupendza, yeniden Süper Lig'e dönmek istiyor. Atakaş Hatayspor'da müthiş bir çıkış yakalayan ve sezon öncesi Katar'ın Al-Arabi takımına transfer olan Aaron Boupendza'nın gözü Türkiye'de. Kaliteli bir santrafor arayan ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş ise Gabonlu için temaslarını sıklaştırdı.

Aksam.com.tr

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe ve Beşiktaş, Aaron Boupendza'yı göz hapsine aldı. Ezeli rakipler Alexander Sörloth ve Artem Dzyuba için karşı karşıya gelirken Hatayspor'un eski yıldızı Boupendza'nın durumunu sormaya devam ediyor.

Katar'da mutsuz olan ve ayrılmak isteyen Boupendza da menajeri aracılığıyla transfer temaslarını sürdürüyor. Gabonlu futbolcunun Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ve özellikle İstanbul'da forma giymek istediği öğrenildi.

Jorge Jesus'tan Ali Koç'a 10 milyon euroluk talep

ALEXANDER SÖRLOTH OLMAZSA AARON BOUPENDZA

Hem sarı-lacivertliler hem siyah-beyazlılar, Gabonlu futbolcuyla dirsek temaslarını sıkalştırdı. İlk hedef olarak Sörloth'u seçen ezeli rakiplerin, bu transferden eli boş dönmeleri halinde 25 yaşındaki golcüye yönelecekleri öne sürüldü.

Katar ekibiyle 16 maçta 8 gol atan Boupendza'nın güncel piyasa değeri 7 milyon euro civarında. Geçen sezon Hatayspor formasıyla 36 lig maçında 22 gol kaydeden Gabonlu futbolcu gol kralı olmuştu.

İrfan Can Eğribayat bombası! Yeni adresi herkesi şaşırttı