Her alanda lider Beşiktaş

Süper Lig'de lider durumda olan Beşiktaş, rakiplerini birçok istatistikte de geride bıraktı. Siyah-Beyazlılar, ligin en çok gol atan, en az yenilen, en çok galibiyet alan takımı oldu.

AKŞAM

Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 gibi farklı bir skorla yenerek kritik bir galibiyet alan ve şampiyonluk yolunda hata yapmayan Sergen Yalçın yönetimindeki lider Beşiktaş, birçok istatistikte de zirvede yer alıyor. Siyah Beyazlılar, bu sezon Süper Lig'de en fazla karşılaşmada galibiyet alan (21), en az yenilen (6) en fazla gol atan (66), kafayla en çok gol atan (13), ceza sahası dışından en çok gol atan (9), ceza sahasından en çok gol atan (57) ve en fazla oyuncusu gol atan (20) takım oldu.

ÖZEL! Top durmazsa Fenerbahçe duruyor

2021 YILININ EN İYİ TAKIMI

Beşiktaş, 2021 içerisinde üç farklı istatistikte de Süper Lig'in en iyi takımı konumunda. Kartal, 2021'de Süper Lig'de en fazla karşılaşmada galibiyet alan (12), en fazla gol atan (37) ve aynı zamanda en çok puan toplayan (39) takım oldu.

Galatasaray ve Beşiktaş için 27, Fenerbahçe için 24 puan kaldı

JOSEF'IN YERİNE NECİP

Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında Beşiktaş'ta orta sahada zorunlu değişim yaşanacak. Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın, cezalı Josef de Souza'nın yerine savunmanın önünde Necip Uysal'ı ilk 11'de görevlendirmenin planlarını yaptığı belirlendi.

Emre Belözoğlu: Hepinizin arkasındayız

ABOU MÜJDESİ

Beşiktaş'ta Aboubakar dün yapılan antrenmana katıldı. Golcü futbolcunun, Erzurum deplasmanında kadroda olması bekleniyor.

ÇEBİ: "TAVİZ VERMEYİZ"

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bankalar Birliği ile yapılan anlaşma konusunda şunları söyledi: "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bir yıl evvel bu durumun yürümeyeceğini bizzat gidip arz etmiştim. Kendisinin de talimatıyla bu krediyi bankalar bize tahsis etti. Akıl dışı, popülist tutumlar içinde olmadan, elbette yarışmacı karakterimizden taviz vermeden ekonomimizi düzelterek geleceğe ilerleyeceğiz."

Son dakika Galatasaray haberleri... Büyük aşk bitti mi?