Hedefimiz kazanmak

Okan Buruk: “Oyuncularım hazır, biz hazırız. Genlerimizde olan Avrupa'daki başarımızı sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz kazanmak.”

AKŞAM SPOR

Dün gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Okan Buruk, "Ligdeki iyi performansımızı Şampiyonlar Ligi'nde de sürdürmek istiyoruz. Manchester United, başarısız gibi gösterilse de çok önemli bir kadroya sahip. Kazanmak isteyecekler. Bizim de hedefimiz kazanmak olacak. Genlerimizde olan başarıyı sürdürmek istiyoruz. Manchester United'ın artılarına, eksilerine göre düşüncelerimiz var. Kendi oyuncularımız üzerinden bir plan belirledik, sahada bunu uygulamaya çalışacağız. Kendimize güveniyoruz. G.Saray, Şampiyonlar Ligi'ni hak ediyor. Kendi futbolumuzu oynayacağız. Bu maç Sacha Boey için de önemli bir maç olacak. Ondan defansif oynamasının yanında ofansif oynamasını da isteyeceğiz" dedi.

CANLARINI YAKABİLİRİZ

Wilfried Zaha: "10 yıl önce burada oynadım. Şimdi olgun bir oyuncuyum. Rakibimizin canını yakabilecek kalitemiz var. Solda oynamayı seviyorum ama hocamız nerede isterse orada oynarım. ManU'da belli dönem geçirdim. Ya bitecektim ya kendimi yaratacaktım. Mücadele ettim ve şimdi buradayım."