Hedef basit gruplara kalmak

“Lugano maçına hazırız. Fenerbahçe'ye ve Partizan'a karşı oynadıkları maçları izledik. Detaylıca bu maça hazırlandık. Bizim için hedef basit, 2 maçın sonunda gruplara kalmış olmayı hedefliyoruz.”

AKŞAM SPOR

Siyah-Beyazlılar'ın Hollandalı çalıştırıcısı Giovanni van Bronckhorst, Lugano ile oynanacak mücadele öncesi basın toplantısında konuştu. Tecrübeli hoca, tek hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu belirterek özetle şunları söyledi: "Burada olmak güzel. Gruplardan önceki maçları oynuyoruz. Odaklanmış durumdayız. İyi bir başlangıç yaptık sezona. Lugano maçına hazırız. Her zaman hazırlandığımız gibi detaylıca bu maça hazırlandık. Fenerbahçe'ye karşı Partizan'a karşı oynadıkları maçları izledik. Bizim için hedef basit, 2 maçın sonunda gruplara kalmış olmayı hedefliyoruz.

ABOUBAKAR BİZDEN AYRILABİLİR

İlk 11'imiz son 3 maçta hemen hemen aynıydı. Ben rakibi izleyerek 11'i belirliyorum. Yedek oyuncularımız da var. Her maçın farklı bir ortamı olur. Sentetik zemin konusunda Hollanda'dan alışkınım, iyi sentetik zemini kötü normal zemine tercih ederim. Her oyuncu bu zeminde oynayabilir, rakibimiz de normalde sentetik çimde oynamıyor. Onlar için de zor olacak. Vincent Aboubakar için başka bir meydan okuma daha iyi olabilir. Bir transfer olabilirse bakacağız. Muleka da aynı şekilde transfer görüşmeleri dolayısıyla kadroda yer almıyor."

BURAYA GALİBİYET İÇİN GELDİK

Kara Kartal'ın yıldız isimlerinden Milot Rashica da sezona iyi başladıklarını belirterek suni çimin dezavantaj olabileceğini söyledi. Kosovalı kanat oyuncusu, Rakibi biliyoruz, iyi bir rakip. Aşağı yukarı nasıl oynadıklarını biliyoruz. Bizden yana geçen seneye göre değişen çok şey var. Geçen sezonki ilk maçta oynadım. Yeni oyuncularımız ve yeni bir hocamız var. O süreden bu yana iki kupa kazandık ve sezona çok iyi bir başlangıç yaptık. Lugano karşılaşmasına hazırız. Suni çim dezavantaj olabilir ama buna alışmak zorundayız. Maçın başından itibaren elimizden geleni yapacağız" dedi.