Hazırlık maçında PEC Zwolle ile karşılaşacak olan Fenerbahçe taraftarıyla buluşuyor

Yeni sezona bilenen Fenerbahçe, hazırlık maçında bu akşam PEC Zwolle'ü konuk edecek. Kanarya uzun bir aranın ardından ilk kez taraftarlarıyla buluşacak.

Topuk Yaylası'nda Rumen Csikszereda'yı 2-0, Can Bartu Tesisleri'nde Kasımpaşa'yı 4-1 ve Ankara'da Gençlerbirliği'ni 4-0 yenen Fenerbahçe, bugün Hollanda'dan PEC Zwolle ile karşılaşacak.

Ülker Stadı bakımda olduğundan Olimpiyat Stadı'nda 19.00'da başlayacak mücadele TRT Spor'dan ekranlara gelecek. Taraftara açık olan maçın biletleri 80 TL'den satılıyor.

Sadece doğu ve batı tribünlerinin açık olacağı karşılaşmada stat girişinde biletle birlikte HES kodu sorgulaması da yapılacak. Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, oynadığı 3 hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı. Romanya ekibi Csikszereda'yı 2-0'la geçen Kanarya, Kasımpaşa'yı 4-1, Gençlerbirliği'ni ise 4-0 mağlup etti.

SAMATTA RİSKE EDİLMEYECEK

Samatta, Gençlerbirliği maçında belinden sakatlanarak kenara gelmek zorunda kalmıştı. Tanzanyalı oyuncunun dün yapılan kontrollerinde ciddi bir sorunu olmadığı belirlendi. 28 yaşındaki forvetin tedavisi başladı ve salonda özel program ile çalışmalarını sürdürdü. Samatta'nın bu akşamki Zwolle mücadelesinde riske edilmeyeceği öğrenildi.

Tanzanyalı oyuncunun, cumartesi günü Fürth ile oynanacak karşılaşmada takımdaki yerini alması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçı programı:

28 Temmuz Çarşamba:

Fenerbahçe-PEC Zwolle

31 Temmuz Cumartesi

Fenerbahçe-Greuther Fürth

4 Ağustos Çarşamba:

Fenerbahçe-Dinamo Kiev