Hayatının kararını otoban kenarında almış! Volkan Demirel o detayı verdi

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, kariyerine dair çarpıcı detaylar verdi. Volkan Demirel Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Gençlerbirliği ile anlaştığını ancak Sarı-Lacivertlilerden teklif gelince karar değiştirdiğini dile getirdi. Rüştü Reçber'in varlığına rağmen Fenerbahçe'yi tercih ettiğini anlatan efsane kaleci, kararı otoban kenarında verdiğini söyledi.

Volkan Demirel kariyerine dair önemli açıklamalar yaptı. Kartalspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olduğu süreci anlatan Volkan Demirel, önce Gençlerbirliği ile anlaştığını ancak Fenerbahçe'nin devreye girmesiyle Sarı-Lacivertlileri tercih ettiğini söyledi. Volkan Demirel 'kariyerimin kararı' olarak nitelediği bu tercihi otoban kenarında yaptığı detayını verdi.

Volkan Demirel Fenerbahçe'ye transfer sürecini şöyle anlattı:

"MAVİ ŞAPKALI MİNİBÜSLE KARTAL'DAN FINDIKZADE'YE GİDİYORDUM"

"Herkesin hayatında bir dönüm noktası vardır. Kartalspor'da oynarken beni çeşitli kulüplerden istiyorlardı. Menajerim Erdinç Şehit bir gün Gençlerbirliği'nin beni istediğini söyledi. O zaman Kartal'dan Fındıkzade'ye eve mavi şapkalı bir minibüsle gidiyordum. Minibüsün arkasında otururken telefonum çaldı. Telefonu açınca İlhan Cavcav -Allah rahmet eylesin- deyince heyecanlandım. Arabadan indim. 'Biz seni istiyoruz' dedi. 'Tamam başkanım, siz nasıl uygun görürseniz' dedim. Akşam da Erdinç abi aradı, 'Yarın Fenerbahçe ile görüşmeye gideceğiz, saat 9'da gel' dedi.

VOLKAN DEMİREL: FENERBAHÇE KARARIMI OTOBAN KENARINDA VERDİM

Akşam 6'ya kadar görüşmeler oldu. Kartalspor'un yetkilileriyle görüşmeye giderken Erdinç abi yolda, Ataşehir'de bana, 'Gençlerbirliği'nde forman asılı, gideceksin oynayacaksın. Ama Fenerbahçe'de Rüştü abin var, onun arkasında bekleyeceksin' dedi. Orada benim dönüm noktam oldu. 'Abi, ben Fenerbahçeliyim. Rüştü abi Türkiye'nin en iyi kalecisi. Oraya gidelim. Hem ondan öğreneceklerim olur. Zamanı gelince Fenerbahçe kalesini korurum' dedim. Orada bir karar verdim, otobanın kenarında. Belki Gençlerbirliği'ne gitsem bu şekilde bir ilerleme olmayacaktı.

"'BİR GÜN BU KALEYİ KORUYACAĞIM' DEDİM"

Fenerbahçeli bir ailede büyüyen, Fenerbahçe'yi benimseyen biriyim. Fenerbahçe'deki efsane isimlerin olduğu zamanlarda Fenerbahçe'yi benimsedim. İlk maçımı amcamla beraber izledim. Büyüdükçe kendi başıma gitmeye başladım. Bir Kayseri maçında çok yağıştan dolayı kapıların kapandığı için saha içinden çıkabilmiştim. O zamana kadar hiç kalecilik konusu mevzubahis değildi. O gün bir kalenin önüne geçtim nedense. 'Ben bir gün bu kaleyi koruyacağım' dedim."