Hayallerimizin gerisindeyiz

''Hayallerimizin çok gerisindeyiz. Takımda özgüven ve moral sorunu olduğu bir gerçek. Yetenekli oyuncularımızla, taraftarımızla sorunları aşacağız. Bireysel performanslarımızı üst seviyeye çıkarmalıyız.''

AKŞAM SPOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in 3. haftasında Abdullah Avcı'dan devraldığı Bordo-Mavili takımın sorunlarını basın karşısında ele aldı. İstedikleri noktadan oldukça uzakta olduklarını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, sorunları hep birlikte teker teker aşmaları gerektiğini söyledi. Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: "Hayallerimizin çok gerisindeyiz. Yetenekli oyuncularımızla, taraftarımızla sorunları aşacağız. Bireysel performanslarımızı üst seviyeye çıkarmalıyız. Trabzonspor'u kendi haline bıraksan bile bu sonuçları almaması gerekiyor.

TÜM SORUMLULUK BANA AİT

Tek odağımız, içinde bulunduğumuz durumu nasıl düzelteceğimiz. Kulübe ve takıma zarar vermeden eleştiri ve övgü yapılacaktır, bu normal ama şu an eleştiriler zarar verici boyutta. Hiçbir zaman duyarsız olmayacağız. Takımın özgüven ve moral sorunu olduğu bir gerçek. Bu tüm takımlarda olabilen bir sorun ancak düzeltmemiz gerek. Birbirimizi eleştireceğiz, bazen üzüleceğiz ama sonunda değişeceğiz. Başkan, takımımız üzerindeki tüm yetkiyi ve sorumluluğu bana verdi. Başarıyı konuşuruz ama başarısızlığı çözmek için en büyük kararları alacak kişi benim. İsteklerim olabilir ama kararları kesinlikle ben veriyorum."