Hayalleri Çekya'da Pragtık

8. dakikada Preciado'yu durduramadık... Abdülkerim Bardakcı hemen skoru eşitledi. 70. dakikada Kaan Ayhan oyundan atıldı. 74'te öne geçiren Tuci, 80. dakikada Haraslin'e asist yaptı. Kuchta skoru belirledi.

AKŞAM SPOR

Çek taraftarlar çirkin pankartlar açıp meşale yaktı.

Abdülkerim Bardakcı bu sezon 6'ncı golünü attı.

GS ilk yarı %62 topla oynadı, gol beklentisi 0.79'du.

Kaan, 70'te VAR incelemesiyle kırmızı gördü!..

2.5 MİLYON € ÖDÜL KAÇTI!..

UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16 Play-Off Turu'nu galibiyetle atlayan takımlar 2.5 milyon euroluk para ödülü kasasına koydu. Turu beraberlikle atlayan ekipler ise 2 milyon euro prim aldı. Şampiyonlar Ligi grubunu 3. bitiren Aslan, buradan 1 milyar TL civarında bir ikramiye kazanmıştı.

MAÇ SONU OLAY ÇIKTI

Aslan'ın Sparta Prag'a 4-1 mağlup olduğu maçın ardından olaylar çıktı. Kenar kulübeler ve iki takımın futbolcuları birbirine girdi, tribünlerde de tansiyon yükseldi. Maçın sonu da tatsız bitti.

BURUK'TAN YİNE JOKER SİSTEMİ

Yeni transfer Köhn'ü Avrupa Ligi'ne yetiştiremeyen, Aurier'i de sakatlıktan dolayı kullanamayan Okan Buruk, Prag deplasmanında da yine joker sistemine yöneldi... Rams Park'ta 3-2 kazanılan Prag maçında sakatlanan Kaan Ayhan, yine sağ bekteydi. Yine aynı karşılaşmada sol bekte gösterdiği performansla geçer not alan Berkan aynı bölgede ilk 11'de başladı. Abdülkerim Bardakcı as kadroya geri döndü. Bir süredir NelssonSanchez ikilisini oynatan Buruk, Danimarkalı stoperin yokluğunda Abdülkerim'i yazdı. Orta sahada Kerem Demirbay-Torreira, hücumda ise Barış-Aktürkoğlu-MertensIcardi 4'lüsü değişmedi.