Hayaller gerçek oluyor! Dries Mertens kulübeye: Inter'in yıldızı geliyor

Galatasaray'da Dries Mertens'in yeni sezondaki rolü kulübe olacak! Hakan Çalhanoğlu ile ilgilenen Galatasaray, yıldız orta saha ile uygun bir mali zeminde anlaşmak istiyor. Önümüzdeki sezon, Avrupa mücadelesinde direkt olarak Hakan Çalhanoğlu ile sahaya çıkmak isteyen Okan Buruk ise Dries Mertens'i kritik bir hamle oyuncusu olarak görüyor. İşte sürecin tüm detayları!

Galatasaray'da önümüzdeki sezon için kritik planlamalar yapılıyor! Şimdiki kadronun üzerine koyarak devam etmek isteyen yönetim, Dries Mertens'i gölgede bırakacak bir orta saha için nabız yokluyor. Inter'den Hakan Çalhanoğlu ile ciddi anlamda ilgilenen Galatasaray, Okan Buruk'un elindeki kadroyu daha da güçlendirmek ve başarılı bir Avrupa macerasının kapılarını açmak istiyor.

GALATASARAY'DA DRIES MERTENS'IN YERİNE HAKAN ÇALHANOĞLU

29 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray'a yıllarca yüksek katkılar vereceğini düşünen Okan Buruk, kadronun bu planlama ile şekillenmesine olumlu yaklaşıyor. Dries Mertens'in de yedekten oyuna gelmesi ile tempo olarak daha rahat bir konumda olacağını tasarlayan başarılı hoca, Hakan transferi için sürecin olumlu sonuçlanmasını bekliyor.

DÜZENLİ OYNUYOR

Kariyerinin son döneminde Galatasaray'da oynamaya sıcak bakan yetenekli orta saha Hakan Çalhanoğlu, İtalya'da düzenli olarak forma şansı buluyor.

Bu sezon Inter forması ile 34 maça çıkan başarılı oyuncu, 3 gol ile 6 asistlik katkı sağladı.

Güncel piyasa değeri 35 milyon euro olan Çalhanoğlu'nun sözleşmesi ise 2024 yazında bitiyor.