Hayal kırıklığı Cocu

Footballoranje adlı internet sitesi, Hollandalı çalıştırıcının Beşiktaş derbisinden sonra kovulabileceğini yazarken, alınan kötü sonuçlara da dikkat çekti.

1

AKŞAM

SON olarak Dinamo Zagreb karşısında alınan 4-1’lik yenilgi ve sergilenen kötü futbol, Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe’yi karıştırmıştı. Ligde ilk 5 haftada 3 mağlubiyet alan Sarı-Lacivertliler, yarın evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak. Derbide alınabilecek muhtemel bir kötü sonuçta Cocu’nun kovulabileceği yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Üstelik sadece Türkiye’de değil, Hollanda’da da bu iddia oldukça güçlü şekilde seslendirildi

MACERA KISA SÜRECEK

Footballoranje adlı internet sitesi, Cocu’nun Türkiye’de tam bir hayal kırıklığı yaşattığını yazdı. Çıkılan 8 resmi maçta alınan 5 mağlubiyetin ardından Hollandalı Hoca’nın rahat olmadığı ve Beşiktaş derbisinden sonra görevine son verilebileceğini yazdı. PSV’den aldığı maaşın 4 katına Türkiye’ye gittiği belirtilen Cocu’nun yeni macerasının kısa sürebileceği kaydedildi. Haber sitesi, Comolli’nin ise kulüpte göreve devam edeceğini belirtti.

COMOLLİ DAHA SONRA!

İlk etapta Cocu’yla yollarını ayıracak F.Bahçe’nin kötü sonuçların devam etmesi durumunda Comolli’yi de gözden çıkaracağı vurgulandı. Sarı-Lacivertliler’de yapılan transferler ve Cocu’nun taktik anlayışı Türkiye’de uzun süredir sorgulanıyordu. Taraftarların büyük bölümü Cocu-Comolli ikilisinden rahatsız. Yarın oynanacak Beşiktaş derbisinden sonra Ali Koç başkanlığındaki yönetimin radikal kararlar alması bekleniyor. Kanarya’da ortam gergin.