Hatayspor'dan açıklama: Fenerbahçe'den Aaron Boupendza için resmi teklif gelmedi

Geride bıraktığımız sezon 22 gol atarak gol kralı olan Aaron Boupendza'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia ediliyordu ancak konuyla ilgili Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş'tan aksi yönde bir açıklama geldi. Savaş, Sarı-Lacivertlilerden resmi teklif almadıklarını açıkladı.

Aaron Boupendza'nın transferi konusunda belirsizlik sürüyor. Başarılı golcünün son olarak Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edilirken konuyla ilgili Hatayspor'dan resmi açıklama geldi.

Bordo-Beyazlı ekibin onursal başkanı Lütfü Savaş, Fenerbahçe'den resmi teklif almadıklarını dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

"KATAR'DAN GELEN TEKLİFİ REDDETTİ"

"Aaron Boupendza geçtiğimiz sezon önemli bir performans sergiledi ve birçok takımın transfer listesine girdi. Boupendza için İngiltere ve Katar'dan transfer teklifleri geldi. Boupendza, Avrupa ve Türkiye'de futbol oynamak istediği için Katar'dan gelen teklifi kabul etmedi.

"FENERBAHÇE'YLE SÖZLÜ BİR DİYALOĞUMUZ OLDU"

Fenerbahçe 'den resmi teklif gelmedi. Fakat geçtiğimiz aylarda Erol Bey(Bilecik) aracılığıyla Fenerbahçe ile sözlü bir diyaloğumuz oldu. Resmi bir teklif yok, olsa mutlaka arkadaşlarımız benimle paylaşırdı."

(Ajansspor)