Hatayspor, teknik direktör Ömer Erdoğan'ın sözleşmesini 2 yıllığına uzattı

Hatayspor, teknik direktör Ömer Erdoğan ve ekibinin sözleşmesinin 2 yıl uzatıldığını duyurdu.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada "Teknik direktörümüz Ömer Erdoğan ve ekibi iki sezon daha Atakaş Hatayspor'umuzda." ifadeleri kullanıldı.

İmza töreninin ardından konuşan Ömer Erdoğan ise "Hatay'a geldiğimden beri kulüpte ve şehirde insanlar tarafından çok iyi karşılandım.

"BAŞARILI BİR GELECEK OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Hatayspor'un teknik direktörü olmaktan büyük onur duyuyorum. Bana güvendikleri için Onursal Başkanımız Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş'a ve tüm yöneticilerimize çok teşekkür ederim. Bu takım için başarılı bir gelecek oluşturmaya çabalıyoruz. Kısa zamanda çok emek vererek ülke futbolunun en üst arenasında şehrimizin ve takımımızın ismini duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

"2,5 YIL DAHA BURADA OLACAĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM"

Çalışma arkadaşlarıma ve futbolcularıma da çok teşekkür ediyorum. Tabii ki çok kısa zamanda bana evimdeymişim gibi hissettiren taraftarlarımıza da minnettarım. Tüm konsantrasyonumuzla 2.5 yıl daha burada olacağımız için çok mutluyum.

"KENDİMİZİ EVİMİZDE HİSSEDİYORUZ"

Bu şehri seviyorum. Burası özel bir kulüp. Kendimizi evimizde hissediyoruz. Bu yeni sözleşme tüm camiamıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.