Hatay'da kazanan çıkmadı! Avrupa yolunda Adana Demirspor ile Hatayspor puanları paylaştı

Atakaş Hatayspor, sahasında Adana Demirspor'u ağırladı. Çekişmeli geçen mücadelede gol sesi çıkmadı. Hatayspor ve Adana Demirspor maçı başladığı gibi 0-0 bitti.

Süper Lig 'in 31. hafta kapanış maçında ligin iki flaş takımı Hatayspor ile Adana Demirspor, Yeni Hatay Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maç öncesinde 47 puanla 8. sırada yer alan Hatayspor, sahasında galip gelerek üst sıralara tırmanmak istedi. 48 puanla 5. sırada bulunan Adana Demirspor ise deplasmanda 3 puan alarak yerini korumanın peşinde.

Mücadeleye Adana Demirspor etkili başladı. Rakip kalede tehlikeli ataklar gerçekleştiren Adana ekibi, ilk yarıda aradığı golü bir türlü bulamadı. Hatayspor ilk 45'te istediği oyunu oynayamadı ve devre 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıda da daha çok atak oynayan taraf Adana Demirspor'du. Akdeniz ekibi Hatayspor kalecisi Munir'i bir türlü geçemedi. Hatayspor'un yıldızı kaleci Munir'di. Rakibin tehlikeli ataklarında önemli kurtarışlar yaparak takımının mağlubiyetini engelledi.

90+5'te Hatayspor'da Mehdi Boudjemaa ikinci sarı karttan kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. 90 dakikada gol sesi çıkmadı ve Hatayspor - Adana Demirspor maçı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.