Hastalanan Abdullah Avcı'dan haber var: Durumu iyi, İzmir'e gidecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı hastalandı. Ağır gribal enfeksiyon geçiren Avcı, hastaneye kaldırıldı ve serum tedavisine başlandı. Bordo-mavililerde ayrıca, A takım bünyesinde yer alan bir idari personelin test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi.

Trabzonspor'un 2-0 kazandığı Fatih Karagümrük maçının ardından teknik direktör Abdullah Avcı'nın ağır gribal enfeksiyona yakalandığı öğrenildi.

61 Saat'in haberine göre, dün yaptığı Göztepe maçı hazırlıklarında Avcı, şiddetli ağırların devam etmesi ve ateşinin çıkması sonucu antrenmana katılamadı.

Dün öğlen saatlerinde ateşi çıkan, serum tedavisi ile evinde dinlenmeye çekilen Abdullah Avcı'nın durumunun iyi olduğu ve takımla birlikte İzmir'e gideceği ifade edildi.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Benik Afobe'nin biletini kesti

A TAKIMDA 1 POZİTİF VAKA

Öte yandan Trabzonspor'da bugün yapılan koronavirüs test sonuçlarında A takım bünyesinde yer alan bir idari personelin test sonucunun pozitif çıktığı bildirildi.

Trabzonspor'da futbolculara yapılan test sonuçlarının negatif çıktığı öğrenilirken takım içerisinde gribal enfeksiyon olduğu ve birkaç futbolcunun hastalandığı kaydedildi.

Abdullah Avcı'dan Abdulkadir Parmak sözleri: Forması için oynayacakları tercih ederim