Hasan Arat, Gio'ya sahip çıktı! “Teknik direktörümüzün arkasındayım”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, davetli olarak bulunduğu İstanbul Turzim Fuarı'nda kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Arat, son dönemde alınan kötü sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefinde olan teknik direktörleri Govanni van Bronckorts'a da sahip çıktı. İşte detaylar…

Hasan Arat, Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Mete Vardar'ın davetlisi olarak katıldığı İstanbul Turizm Fuarı'nda takımlarının gidişatı ile Tercüman'a konuştu. Son lig maçında Gaziantep FK karşısında alınan beraberliğe "Yol üstünde böyle kazalar olur." Şeklinde yorumlayan Arat, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve futbolculara güveninin tam olduğunu dile getirdi.

"BERABERE KALMAK DÜNYANIN SONU DEĞİL"

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Avrupa Ligi'nde kaybedilen Eintracht Frankfurt maçı sonrası "Beğenmeyen maça gelmesin" demişti. Bu cümleleri yorumlayan Hasan Arat, "Berabere kalmak dünyanın sonu değil. Bu oyunu bir spor olarak görmek lazım. Bazı ufak tefek sesler dışında taraftarların bir memnuniyetsizliği yok. Akl-ı selim taraftarlarımız takımlarına sahip çıkıyor. Oyunun gelişimini fevkalade iyi buluyor." İfadelerini kullandı.

"BU İŞ O KADAR KOLAY DEĞİL"

Spor programlarında teknik heyet ve futbolcuların sert bir dille eleştirilmesiyle ilgili yoruma da cevap veren Hasan Arat, "Özellikle dijital platformlarda ekranlara gelen spor programlarında görüyoruz. Beşiktaş futbolcuları, teknik heyeti ve idarecilerinin Youtube programlarında alaşağı edilmesine izin vermeyeceğim. Bu iş o kadar kolay değil." sözlerini sarf etti.