Haris Seferovic dünden razı, transfer ise o üçlüye bağlı!

Porto'dan Sergio Oliveira'nın transferini bitiren Galatasaray, Haris Seferovic için bir diğer Portekiz devi Benfica ile pazarlık masasında. Aslan, Bafetimbi Gomis, Mbaye Diagne ya da Mustafa Muhammed'den bir ya da ikisinden çıkarsa Seferovic'e imzayı attıracak.

Galatasaray, Benfica ile Haris Seferovic pazarlığında. Bosna Hersek asıllı İsviçreli oyuncuyu kadrosuna katarak santrfor bölgesindeki sıkıntıları çözmek isteyen sarı-kırmızılılar, eldeki forvetleri gönderebilirse Seferovic'i kadrosuna katacak.

Piyasa değeri 8 milyon euro olan 30 yaşındaki futbolcu için Sabah'ta yer alan habere göre, hem Benfica hem de futbolcunun temsilcisi ile Erden Timur görüşme halinde.

"Yeni Haldun Üstünel" Erden Timur! 9 saatte 7 milyon euroluk indirimle rekor kırdı

HARIS SEFEROVIC'İN BAŞARILARLA DOLU KARİYERİ

Benfica formasıyla 2018-19 sezonunda attığı 23 golle krallık tacını takan Seferovic, yine aynı sezonda İsviçre milli takımıyla UEFA Uluslar Ligi A Grubu'nda rakip fileleri 5 kez sarsıp, bu kulvarda da en skorer isim olmuştu.

17 yaş altı Dünya Kupası'nda 2009 yılında 5 gol atan Seferovic, burada da en çok rakip fileleri sarsan isim olmayı başarmıştı. Benfica formasıyla 2018-19'da sezonun oyuncusu seçilen Seferovic, bir Portekiz Ligi şampiyonluğu, 2 Portekiz Süper Kupası kaldırdı.

Sacha Boey gemiyi iyice azıya aldı! Şok istek