Hande Baladın hayatının imzasını atıyor! O anlar belgelendi: Herkes bunu konuşuyor...

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yıldızı Hande Baladın, son dönemde gösterdiği performansla manşetleri süslüyor. Milletler Ligi'ndeki formuyla dikkat çeken Hande Baladın, özel hayatıyla da gündemdeki yerini koruyor.

Hande Baladın sportif başarılarının yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekiyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımız ve Eczacıbaşı'nın yıldızı Hande Baladın, erkek arkadaşıyla olan ilişkisinde yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

HANDE BALADIN İÇİN SÜRPRİZ İDDİA

Bir süredir Semih Say ile birliktelik yaşayan Hande Baladın, ilişkisinde yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Anadolu Efes altyapısında yetişen Semih Say ile birlikteliklerini resmiyete dökmeye hazırlanan Hande Baladın'ın bu yaz nişanlanacağı iddia edildi.

FOTOĞRAFLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Hande Baladın-Semih Say çiftinin 1 yıl içinde de evlilik planları yaptığı belirtiliyor. Semih Say, Hande Baladın ile fotoğraflarını sosyal medyada paylaşırken, sporseverler paylaşımların altına yüzlerce yorum bıraktı.

HANDE BALADIN KİMDİR?

1 Eylül 1997'de Kütahya'da dünyaya gelen Hande Baladın, voleybol hayatına Eczacıbaşı altyapısında başladı. Voleybole orta oyuncu olarak başlayan Hande Baladın son 8 yıldır smaçör olarak görev alıyor. 2018-19 sezonunda deneyim kazanması adına Galatasaray'a kiralanan milli yıldızımız, bir sezon sonra Eczacıbaşı'na geri döndü. Hande Baladın A Milli Kadın Voleybol Takımımızda da görev alıyor.

SEMİH SAY KİMDİR?

11 Mart 1998 tarihinde doğan Semih Say, basketbola Anadolu Efes altyapısında başladı. Daha sonra Bakırköy Basketbol Takımı'nda forma giyen Semih Say, 2017 yılında ABD'ye gitti. 24 yaşındaki oyucu Brandies University'de de oynamıştı. Sigortam.net İTÜ formasını da terleyen genç isim şu an boşta.