Hamza Hamzaoğlu neye uğradığını şaşırdı! Henüz 2. maçında...

Sürpriz bir şekilde Eyüpspor'a imza atan Hamza Hamzaoğlu'nda işler 1. Lig'de de iyi gitmiyor. Hamza Hazmaoğlu yönetiminde çıktığı 2. maçtan da mağlubiyetle ayrılan Eyüpspor ilk 2 şansını zora soktu.

Rizespor'dan ayrıldıktan sonra beklenmedik şekilde 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a imza atan Hamza Hamzaoğlu, buradaki macerasına da iyi başlangıç yapamadı. Eyüpspor, Hamza Hamzaoğlu ile çıktığı 2. maçtan da yenilgiyle ayrıldı. Eflatun-Sarılılar konuk ettiği Ümraniyespor'a 1-0 mağlup olarak ligde ilk iki şansını zora soktu.

HAMZA HAMZAOĞLU: KAZANSAYDIK İLK 2 ŞANSIMIZ...

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Bu maçı kazansaydık ilk iki şansımızı iyi bir duruma getirecektik, olmadı. Ümraniyespor'u tebrik ederim. Bulundukları pozisyonun tesadüf olmadığını ispatladılar. Bugün yüzde 64'le topa sahip olduk. Rakip alanda daha çok topla oynadık. Rakip ceza sahasına 27 kere girmişiz, direkten dönen bir topumuz var. Yediğimiz 1 golle de mağlup olduk." değerlendirmesinde bulundu.

"ANKARAGÜCÜ VE ÜMRANİYESPOR BIRAKMAYACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR"

Sezon sonu gülen taraf olmayı ümit ettiklerini kaydeden Hamzaoğlu, "Geçtiğimiz haftaya göre oyuncularımızın daha iyi bir görüntü vermesi bizi umutlandırdı. Her ne kadar ilk iki şansımızı zora sokmuş olsak da play-off'tan çıkma şansımız hala var. İlk iki için de zorlamaya devam edeceğiz. Fakat görünen o ki Ankaragücü ve Ümraniyespor bırakmayacak gibi görünüyor. Biz sonuna kadar en iyi yerde bitirmek için mücadele edeceğiz. Geçen hafta ve bugün üzüldük ama sezon sonunda gülen taraf olmayı ümit ediyoruz." ifadelerini kullandı.