Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'daki prensini geri istiyor! Çaykur Rizespor teklifini yaptı

Spor Toto Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan sonrasında iç sahada çıktığı son 6 maçın 5'ini kazanarak kümede kalma yolunda rakiplerine gözdağı veren Çaykur Rizespor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda gözünü Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un tecrübeli stoperi Semih Kaya'ya transfer teklifinde bulundu. Semih Kaya, Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray ile 3 kupa kazandığı 2014/2015 sezonunda şampiyon kadronun vazgeçilmez ismiydi. Semih, Galatasaray'dan önce Malatya'da da tecrübeli hoca ile çalışmıştı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor transferde atağa geçti. Listesine birçok isim ekleyen Karadeniz temsilcisi, Galatasaray'ın eski yıldızı Semih Kaya'yı gündemine aldı.

Ajansspor'un haberine göre Çaykur Rizespor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da forma giyen tecrübeli savunmacı Semih Kaya'ya ve kulübüne transfer teklifi yaptı. Yeni Malatyaspor'un Semih'in transferinden bonservis beklentisi olduğu vurgulandı.

Hikmet Karaman transferde bombayı patlattı! Kayserispor'dan Mert Çetin sürprizi

SEMİH KAYA, HAMZA HAMZAOĞLU İLE DAHA ÖNCE ÇALIŞTI

Kariyerinde Galatasaray, Sparta Prag ve Yeni Malatyaspor takımları bulunan Semih Kaya, Yeni Malatyaspor'da sezonun ilk yarısında 18 maçta forma giydi. Semih, Galatasaray ve Malatya'da, Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile birlikte çalışmıştı.

Kaya, Galatasaray'ın; Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazanarak üçleme yaptığı 2014/2015 sezonunda Hamzaoğlu'nun değişilmez ismiydi.

KUBİLAY KANATSIZKUŞ DA ÇAYKUR RİZESPOR'UN RADARINDA

Öte yandan Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor'a Semih Kaya dışında Kubilay Kanatsızkuş için de teklifte bulundu.

24 yaşındaki santrfor Kubilay Kanatsızkuş ise Malatya'da 13 maçta görev aldı ve 1 gol attı. Kubilay da Hamzaoğlu ile Bursaspor ve Yeni Malatyaspor'da çalışmıştı.