Hamit Altıntop'tan sonra... Jose Mourinho Türk yıldızın transferini bitirdi

Jose Mourinho, Hamit Altıntop ve Nuri Şahin'i Real Madrid'e transfer ettirdikten seneler sonra bir başka Türk yıldızı daha kadrosuna kattırıyor. Roma ile Konferans Ligi zaferi yaşayan Jose Mourinho, Zeki Çelik'in transferini istedi. Milli yıldız, Hamit Altıntop ve Nuri Şahin'in ardından kurt hocanın transfer ettiği ilk Türk futbolcu olacak. İşte detaylar...

Aksam.com.tr

Jose Mourinho, Hamit Altıntop ve Nuri Şahin ile Real Madrid'te çalıştıktan yıllar sonra Zeki Çelik ile de Roma'da çalışmaya hazırlanıyor. Bu sezon Roma'ya Avrupa'nın 3. kupasını getiren Portekizli çalıştırıcı, transferde de isteklerini yönetime sundu.

Güle Güle Sacha Boey! Okan Buruk Trabzonspor'u perişan eden ismi kapıyor

JOSE MOURINHO HAMIT ALTINTOP'TAN SONRA ONU GETİRİYOR

Aksam.com.tr'nin Corrierre dello Sport'tan aktardığı habere göre; Jose Mourinho'lu Roma, Lille ile Zeki Çelik transferi için anlaşma sağladı. İtalyan ekibi 25 yaşındaki milli sağ bek için Fransız temsilcisine 6.8 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Liverpool'da Mohamed Salah krizi ve ayrılık! Ortalık yangın yeri: Resmen duyurdular...

ZEKİ ÇELİK MOURINHO'NUN YENİ ÖĞRENCİSİ OLACAK

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, Zeki Çelik transferinde son detayların görüşüldüğü ve milli futbolcunun transferinin birkaç gün içinde açıklanacağı belirtildi.

Zeki Çelik'in Roma'ya imza atması halinde, tecrübeli teknik direktör Mourinho, Real Madrid'in ardından İtalyan ekibinde de Türk bir futbolcu ile çalışmış olacak.

Carlo Ancelotti'den 75 milyonluk tarihi transfer! Kylian Mbappe hezimetini unutturdu

Abdülkadir Ömür de Avrupa'ya gidecek!