Hamit Altıntop'tan Ferdi Kadıoğlu'na sitem!

Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'yla ilgili ilk kez konuştu. Ferdi Kadıoğlu'nun hangi milli takımı seçeceği haberleri manşetleri süslerken Hamit Altıntop “Ferdi Kadıoğlu karar verirse kendisini milli takımda görmek isteriz” ifadelerini kullandı. Öte yandan Hamit Altıntop, Ferdi Kadıoğlu'yla ilgili sitemkar sözler de sarf etti.

TRT Spor'a konuşan Hamit Altıntop, Fenerbahçe'de forma giyen Ferdi Kadıoğlu'nun A Milli Futbol Takımımızı seçmesi için oyuncuyla temasa geçtiklerini belirtti. Ferdi Kadıoğlu'nun karar vermesi gerektiğini belirten Hamit Altıntop şöyle konuştu:

"FERDİ KADIOĞLU KARAR VERİRSE MİLLİ TAKIMDA GÖRMEK İSTERİZ"

"Ferdi Kadıoğlu, çok yetenekli bir futbolcu. Biz A Milli Takım olarak kendisiyle temasa geçtik. Bize 3 opsiyonu söyledi. Kanada, Hollanda ve Türkiye. Ferdi karar verirse kendisini A Milli Takım'da görmek isteriz."

HAMİT ALTINTOP'TAN FERDİ KADIOĞLU SİTEMİ

Öte yandan Ferdi Kadıoğlu konusuyla ilgili sitemkar açıklamalar da yapan Hamit Altıntop, "Bu konuda çok hassasım. Ben hiç kimseyi bu konuda ağır eleştirmek istiyorum. Burası kulüp değil. Sokağa çıkıp futbolcu arayıp bizim için oynar mısın diye yalvarma durumumuz olamaz. Milli takım değerlidir, kıymetlidir. Bayrak seçime açık değildir. Burada herkes kendi tarafını açık ve net belli etsin" ifadelerini kullandı.